luni, 30 iunie 2014

Modele rochii de mireasa scurte

Eram curioasa ce modele rochii de mireasa scurte voi gasi pe internet. Ma gandeam cate dintre noi prefera rochiile de mireasa scurte. Pentru ca rochiile de mireasa traditionale sunt lungi de obicei. Asta nu inseamna ca nu exista persoane care prefera rochiile de mireasa scurte. Se poarta rochiile de mireasa scurte? Depinde de gustul fiecaruia.

Poze si imagini cu Labradori

Cateva poze cu labradori pentru ca acesti caini sunt cea mai populari caini din America. Rasa de labradori se potrivesc in special pentru familii cu copii, pentru ca sunt foarte iubareti si prietenosi in preajma copiilor. De ceva vreme au devenit populari si in Romania, pretul unui labrador variind intre 150-400 de euro. Iata cateva poze si imagini cu labradori. Exista mai multe tipuri de labradori, cei mai populari fiind golden retrieverii.In urmatoarele poze si imagini cu labradori, am suprins mai multe tipuri, printre care si labrador golden retreiver-ul.


poze labradoriimagini labradori

Recomandari cantece de Craciun in engleza

Recomandari cantece de Craciun in engleza
Tu obisnuiesti sa asculti cantece in engleza de Craciun? Eu categoric, am cateva albume cu melodii in limba engleza pentru sarbatoarea Craciunului.
Bineinteles, in topul preferintelor mele muzicale de Craciun se situeaza colindele traditionale romanesti, insa mai ascult si cantece in engleza. Cantece de Craciun cunoscute si apreciate in toata lumea.
Mai jos, doresc sa va recomand cateva melodii pentru Craciun, in limba engleza pe care le puteti cumpara din mall de exemplu.
Iata ce melodii imi fac mie Craciunul mai frumos

Jingle Bells

Oh Christmas Tree

Iluzii optice 3D interesante

Iluzii optice 3D interesante
De ceva vreme mi-am facut un cont pe un forum. Si este un tip acolo care tot posteaza iluzii optice 3D interesante. Majoritatea sunt picturi realizate de artisti foarte talentati. Foarte interesanta mi se pare iluzia optica cu acea prapastie. Ai impresia ca daca mai inaintezi, vei pica in ea. Asadar, uitati-va la aceste iluzii optice 3D si vorbim dupa.

iluzii optice
iluzii optice 3D

duminică, 29 iunie 2014

Cum sa te machiezi natural

Cum sa te machiezi natural
Probabil ca machiajul natural vi se pare foarte usor de facut. Insa pentru un machiaj natural reusit, trebuie sa respecti cateva reguli. Nu stiu cat de bine stiti engleza, insa am gasit un video in care ti se explica pas cu pas cum se realizeaza un machiaj natural perfect. Machiajul este realizat de Michelle Phan, o profesionista in make-up.



Statusuri nervoase - statusuri de suparare - statusuri de nervi

statusuri de suparareStatusuri nervoase - statusuri de suparare - statusuri de nervi pentru Facebook.
Din diverse motive, lumea foloseste statusuri nervoase pentru mess, Facebook. Nu e zi sa nu vad statusuri de nervi, statusuri de suparare pe viata si tot felul. Poate este de vina si tara in care locuim.
Cele mai misto statusuri de nervi si suparare pe care le-am vazut sunt urmatoarele:

Recomandari blugi pentru femei slabe

Recomandari blugi pentru femei slabe
Ce modele de blugi sunt recomandate pentru femeile slabe?Daca esti slaba, poti purta cu succes urmatoarele modele de blugi: blugi skinny, blugi cu talie joasa dar si blugi bootcut.

Idei de amenajari interioare dormitor

Idei de amenajari interioare dormitor
Daca nu stii cum sa amenajezi interiorul unui dormitor, iata cateva idei. Pentru mine, amenjarea interiorului si mobila dormitorului a fost un subiect fierbinte. Dar am stiut din start ce mi-am dorit: o amenajare interioara in stil modern si simplu.
Bineinteles unele persoane prefera stilul traditional, clasic si chiar romantic. Mie imi place mobila moderna simpla, colorata si eventual cateva decoratiuni mai exotice. Fara bibelouri de la bunica.
Mai jos, ai cateva poze cu diverse amenajari interioare pentru un dormitor perfect.

amenajari interioare dormitor

Fonduri de ten Vichy

Fonduri de ten Vichy
Tu folosesti produse si fonduri de ten Vichy?Eu tocmai am primit cadou un fond de ten Aerateinte Vichy si sunt foarte incantata de el. Desi eu sunt fidela produselor Hemel, mai ales cand vine vorba de fonduri de ten.

Cu ocazia aceasta, doresc sa vorbesc putin de fondul de ten Aerateinte Vichy si tonurile disponibile.

Aerateinte Vichy are urmatorii componenti: Pigmenti puri 100% minerali , apa termala Vichy + antioxidanti CE*


Aerateinte Vichy este recomandat pentru ten mixt, normal si uscat.

sâmbătă, 28 iunie 2014

Fructe care te ajuta sa scapi de burta

Fructe care te ajuta sa scapi de burta
Sau mai bine spus, fructe care te ajuta sa scapi de grasimea de pe burta. Esti ingrijoarata de faptul ca tot ceea ce manaci se pune pe abdomen. Ciudat si eu mai am probleme cu grasimea de pe abdomen. In principiu sunt uneori nervoasa deoarece mi se pare ca toata grasimea se pune pe burta, nu si pe picioare sau fund. Si un abdomen inesteci poate fi cosmarul oricarei femei, mai ales acum in perioada verii. Iata ce fructe te ajuta sa elimini grasimea de pe abdomen sau burta.

Papaya-  se pare ca acest fruct furnizeaza fibre,vitamine B dar si antioxidanti. Astfel, Papaya  combate pofta de a manaca zahar si in general dulciuri si asigura un metabolism corect. Si dulciurile sunt un cosmar pentru abdomen si numai. Favorizeaza si aparitia celulitei.

Ananas-ul. Specialistii spun ca acest fruct previne balonarea si asigura o digestie corespunzatoare.

Puteti manca  fructe proaspete sau puteti sa beti suc de ananas si o sa aveti un metabolism de invidiat.

Cum iti schimbi numele pe Facebook

Iata cum iti poti schimba numele pe Facebook. Din mai multe considerente gen, s-a ales un nick name care nu ne reprezinta, putem totusi sa-l schimbam. Este destul de usor sa-ti schimbi numele pe Facebook, dar exista si persoane care sunt incepatoare pe site-ul de socializare. Unele persoane folosesc pe Facebook numele lor real, altele diverse nick-uri.

Daca vrei alt nume pe Facebook pentru ca nu l-ai ales pe cel corect, trebuie sa faci urmatoarele: Te loghezi pe Facebook.com cu userul si parola ta. Accesezi butonul Account, apoi apesi butonul Account Settings.
O sa aveti prima optiune Edit Name. Apoi alegeti Numele, Prenumele, dupa care introduceti parola contului vostru  de Facebook si apoi apasati butonul Save Changes, localizat in partea de jos. Daca nu-l apasati, se salveaza

Cum sa ascunzi cosurile de pe fata, machiaje pentru cosuri

Cum sa ascunzi cosurile de pe fata, machiaje pentru cosuri
Iata cateva sfaturi daca nu stii cum sa ascunzi cosurile de pe fata. Am vazut un clip pe youtube, un video tutorial in care o fata cu un ten acneeic (si ma refer la probleme grave), prin machiaj a reusit sa si le ascunda absolut perfec. Daca trebuie sa iesiti neaparat undeva si tocmai v-ati trezit ca a aparut un cos,  nu incercati sa-l stoarceti pentru ca mai urat va parea. Lasati-l asa.

Daca este inflamat, puteti sa aplicati gheata pe el pentru ca reduce inflamatia. Eu aici mai folosesc si un fel de masca cu aspirina de la Avon.

Uleiul de argan proprietatati, pret, beneficii

Uleiul de argan proprietatati, pret, beneficii . Este un fel de ulei ideal indicat in foarte cazul foarte multor afectiuni.  Uleiul de argan este indicat in cosmetica pentru estomparea ridurilor si hidratarea tenului.Se recomandarea masarea cu ulei de argan pe ten si decolteu, dupa care se sterge excesul, iara pielea ramane catifelata. Se aplica in general zilnic, preferabil seara. Nu se recomanda in afectiuni grave ale tenului. Nu se aplica pe piele iritata, rani.

Ulei de argan pentru par. Se foloseste in special pentru a conferi stralucire parului.Se aplica ca o vopsea de par de exemplu. Se infasoara parul intr-un prosop cald si se sta asa 25 de minute dupa care se spala parul cu sampon si se clateste.



vineri, 27 iunie 2014

Ma irit dupa epilare

Am auzit de atatea ori aceasta fraza: ma irit dupa epilare. O problema destul de frecventa si destul de neplacuta. Dragele mele, e destul de greu sa nu te iriti dupa o epilare mai ales in perioada asta, dar se poate. In perioada verii, epilarile sunt si mai dese deci pot sa apara si iritatii. O sa va ofer in cele ce urmeaza cateva trucuri cu ajutorul carora poti evita sa te irit.

Epilarea si iritarea dupa acest procedeu poate varia de la persoana la persoana si depinde si de procedeu.

Astfel, iritare in caz de epilare cu lama. Daca te epilezi si folosesti lama de ras, iata ce trebuie sa faci. Incearca sa folosesti cateva creme exfoliante care se gasesc in comert pentru a indeparta celule moarte.

Tunsori scurte in scari pentru fete

Tunsori scurte in scari pentru fete. Iata doar cateva idei de frizuri scurte in scari, sunt cele pe care le-am avut la indemana
Aceste tunsori pentru par scurt in scari pentru fete, sunt putin rebele insa se poarta foarte mult in 2014. Ele sunt tunsori scurte, filate, in scari,oarecum asimetrice pentru fete si adolescente. Sunt foarte potrivite pentru fetele mai tinerele. Uita-te peste cele cateva poze cu tunsori scurte in scari si alege pe care care iti plac.

Tunsori scurte in scari pentru fetetunsori scurte scari


Cele mai bune masti naturale pentru acnee

Cele mai bune masti naturale pentru acnee. Sunt foarte multe tipuri de retete de masti pentru ten cu cosuri. Intr-un articol precendent, am discutat despre masca cu argila pentru cosuri care este foarte buna de asemeni.

Dar sa vedem si alte masti naturiste recomandate  pentru tenul cu acnee. Sunt cateva masti naturale pe care le poti face acasa pentru a scapa de acnee.

Masca cu iaurt pentru acnee - Se pare ca in iaurt se cultiva o bacterie care este foarte buna impotriva acneei. Se recomanda aplicarea iaurtului  pe zonele afectate sau pe toata fata si se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute.

joi, 26 iunie 2014

Mesaje, sms-uri de iertare

mesaje si smsuri iertare
Cu totii gresim, asta nu inseamna ca nu putem fi iertati. Daca ati gresit fata de cineva , puteti sa trimiteti mesaje, sms-uri de iertare. Chiar daca pe moment poate nu o sa fie bine primit, poate ca aveti noroc cu aceste mesaje de iertare. Daca ati gresit, voi trebuie sa faceti primul pas. Puneti mana pe telefon si trimiteti cateva sms-uri de iertare. Iata aici cateva idei:

  • Ma doare lipsa ta ma doare si nu e bine, acum sunt in agonie si traiesc doar din amintirile cu tine. Iarta-ma!

  • Am sa-mi petrec restul vietii scriindu-ti poezii de dragoste, numai sa ma ierti!

Coafuri cu breton femei

Iata coafuri cu breton femei. Sunt cateva idei de coafuri cu breton sexy si moderne. Se poarta coafurile cu volum si breton cat mai natural anul acesta. Dar acum depinde si de tine cum vrei sa-l porti
Mie nu imi place foarte mult bretonul natural.Prefer breton asimetric sau drept.
Puteti intreba si la un salon ce coafura si ce tip de breton vi se potriveste. Pentru ca forma bretonului se face in functie de forma fetei.

Cum poti transforma un document PDF in WORD

Cum poti transforma un document PDF in Word
Daca vrei sa afli cum transformi un Word in PDF oline, te ajut eu. Eu imi convertesc documentele PDF in Word pe Acest site. Cauti documentul cu ajutorul butonului Browse.

Dupa ce l-ai gasit,apesi Convert and Download si astepti. S-ar putea sa nu mearga din prima. Dar aici imi transform documentele PDF in Word, fiindca am nevoie de foarte multe ori.

miercuri, 25 iunie 2014

Accesorii, tinute animal print

Accesorii, tinute animal print
Daca iti plac accesoriile si tinute animal print, doresc sa-ti ofer cateva sfaturi. Cum poti sa-ti faci o tinuta animal print superb ca sa-i uimesti pe toti. Sau cum sa porti accesoriile animal print si sa nu fie prea incarcata tinuta?

Mesaje si sms-uri de dragoste in limba franceza

Mesaje sms-uri dragoste limba franceza
Cred ca noi toti indragostiti am vrea macar odata sa vizitam Parisul. Pe mine ma atrage in principiu Franta si pentru ca am facut opt ani de limba franceza. Mi se pare o limba suava si o limba a indragostitilor. Acuma depinde si de fiecare dialect. Pentru ca limba franceza are mai multe dialecte. Daca nu ati avut aceasta materie la scoala, si vreti sa va impresionati iubita/iubitul cu mesaje si sms-uri de dragoste in limba franceza. Fiind specialitatea mea, o sa-mi fie fooarte usor sa va ofer mesaje si sms-uri de dragoste in limba franceza. Speram ca partenerii vor intelege, iara daca nu, exista siteuri de traduceri

Statusuri de despartire triste Facebook, mess

Statusuri de despartire triste Facebook, mess
Ai nevoie de niste statusuri de despartire triste? Cateva statusuri de despartire pentru cei ce au decis sa treaca la un nou capitol in viata lor, separandu-se de persoana iubite Acestia folosesc statusuri foarte triste, cu tot felul de mesaje si astfel m-am gandit sa-i ajut. Astfel, mai jos ai cateva mesaje, statusuri de Facebook, mess foarte triste. Sper sa ajunga la cine trebuie.

1. Am intalnit un inger, mi-a soptit sperante, l-am privit orbind, m-a atins visand, l-am parasit plangand..

2. Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba ... te-am pierdut pe tine ...

3. Mult mai multi barbati si-ar parasi nevastele, daca ar stii sa isi faca bagajele.

4. Acum tot ce a fost intre noi pare demult… incerc sa-mi amintesc dar nu pot …tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pt tine…

Nuante de ruj pentru ten inchis

Ce nuante de ruj pentru ten inchis sa folosesti? Care sunt nuantele recomandate pentru ten inchis?Ce rujuri pentru ten inchis ne recomanda specialistii pentru a nu da gres in makeup.
Alegerea culorii rujului este extrem de importanta. Daca nu alegi o culoare potrivita tenului tau, risti sa arati ca o paparuda. Am vazut astfel de greseli la o gramada de femei.
Nuantele recomandate pentru ten inchis sunt urmatoarele:

marți, 24 iunie 2014

Cum se scrie corect odata

Cum se scrie corect odata
Sau cum se foloseste corect odata intr-o propozitie. Am observat, si nu de putine ori ca foarte multi nu stiu cum se scrie corect odata.
Astfel Odata este adverb, avand mai mult sensuri: „candva”, iar o data O data este o constructie formata din numeralul o (una) si substantivul data.

Mersul trenurilor - Preturi bilete de tren

mersul trenurilorDaca vrei sa stii preturile bilete de tren pe rutele Romaniei viziteaza infofer.ro. De obicei consul orarul cu mersul trenurilor pe infofer.ro. Insa preturile biletelor de tren nu sunt updatate la zi. Astfel, ca exemplu, pretul unui bilet la Intercity intre orasul X si Y , pe Infofer costa 37,7 ron iar pe 

Exemplu de scrisoare de intentie

Exemplu de scrisoare de intentie
Scrisoarea de intentie nu este un lucru de neglijat?Este bine sa trimiti o scrisoare de intentie chiar daca nu se cere?Da, este bine sa trimiti o scrisoare de intentie alaturi de CV. Ai mai multe sanse sa fii chemat la interviu. Pentru ca in zilele de azi este greu sa obtii un interviu. Ca sa nu mai vorbesc de obtinerea unui job.

Scrie o scrisoare de intentie buna,adaptata dupa cerintele si fisa jobului pentru care aplici.

Mai jos, iti ofer ca exemplu scrisoarea mea de intentie.

Cum pui la Facebook gradul de rudenie

Facebook  gradul de rudenieCum pui la Facebook gradul de rudenie? Probabil ati vazut ca unii useri au pe Facebook sub lista de prieteni diverse grade de rudenie. Unii isi au trecuti parintii, fratii, surorile, verisorii, unchii, matusile bla bla.
Cum iti listezi pe cineva din familie pe Facebook? In primul, persoana in cauza trebuie sa aibe un cont de Facebook. Dupa stabilesti gradul de rudenie, si dai Save Changes, e neaparat necesar ca si ei sa-ti dea accept.

duminică, 22 iunie 2014

Cum scrii un CV eficient

Cum scrii un CV eficientCum scrii un CV eficient
Realizarea unui CV sau Curriculum Vitae eficient iti poate garanta obtinerea unui interviu. Te invat cum sa scrii un CV cat mai bun, macar pentru a avea sansa obtinerii unui interviu. In zilele de azi, pana si obtinerea unui interviu este un lucru greu de obtinut.
1.Scrie CV-ul cat mai simpl insa totodata nu uita sa sublieniezi experienta si aptitudinile tale.Nu uita sa treci datele anterioare ale fostelor angajari.

2.Nu minti in CV. Mai devreme sau mai tarziu, angajatorii vor afla ca ai spus niste neadevaruri.

Felicitari zile de nastere - felicitari aniversare superbe

felicitari aniversare superbeCauti felicitari aniversare superbe?Iti ofer un link unde poti gasi felicitari pentru zile de nastere. Sunt felicitari animate cu texte La Multi Ani, felicitari cu sticle de sampanie, felicitari cu torturi, felicitari cu lumanari aprinse, felicitari cu baloane.

Modele pantofi inalti

Modele pantofi inalti
Doresc sa-ti recomand cateva modele de pantofi inalti. Sunt pantofi cu toc foarte inalt, pentru diverse ocazii speciale. Cred ca sunt cele mai frumoase modele de pantofi inalti pe care le-am vazut pana acum pe internet.
Preturile acestor pantofi inalti sunt destul de ridicate, insa sunt marci originale gen Fendi,Jimmy Choo.
Eu port doare genul acesta de pantofi pentru ca imi place ca ma inalta si imi fac piciorul frumos.

sâmbătă, 21 iunie 2014

Citate frumoase despre dragoste

Citate frumoase despre dragoste
O sa-ti prezint mai jos o serie de citate despre dragoste. De fapt vreau sa va recomand cateva citate romantice despre dragoste si iubire. Am vazut ca foarte multa lume cauta citate de iubire. Si totodata le folosesc si ca semnaturi pentru userele de forum sau le folosesc ca statusuri pentru messenger.



Mi-am intocmit o mica colectie cu cele mai frumoase citate despre iubire si ce inseamna iubirea pentru noi oamenii. Pentru ca fara iubire, viata ar fi prea searbada.

Cine umbla dupa iubire, n-o va gasi; cine-o da, o primeste inapoi.

Daca dragostea dispare, lumea va deveni un mormant.


Reviste pentru femei online

reviste pentru femei onlineCititi reviste pentru femei oline? Eu asa m-am obisnuit. Cand imi beau cafeaua, stau pe net si citesc reviste pentru femei.Un lucru bun este faptul ca internet ne ofera posibilitatea sa citime reviste pentru femei gratis online, fara a le mai cumpara de la chiscurile de ziare. Si eu cand am timp, rasfoiesc mereu reviste pentru femei cu sfaturi, reviste pentru femei cu stiri, moda, horoscop, frumusete si multe altele. Nu vad nici o diferenta intre revistele pentru femei de pe internet si cele de la chiosurile de ziare. Iata ce reviste pentru femei citesc eu si pe care vi le recomand:

Poze si imagini cu Burj Dubai

Recunosc ca m-a luat ameteala citind despre Turnul Burj Dubai. Se pare ca asiaticii chiar au multi bani, deoarece au investit 20 de miliarde de dolari pentru aceasta constructie impresionanta. Ca sa ia si pe voi ameteala, va prezint cateva poze si imagini cu Burj Dubai. Trebuie sa recunosc ca aceasta cladire este pe asteptari, insa ca ma uitam la aceste poze si imagini cu Burj Dubai, ma gandeam cat de sigura este constructia.

Avatare, poze cu caini Husky

Avatare, poze cu caini Husky
Personal, sunt o mare iubitoare de animale. Imi plac in special cainii si bineinteles rasa Husky. Oricum, sa stiti ca nu prea conteaza daca cainele este de rasa sau maidanez, te va iubi neconditionat. Articolul acesta cu avatare si poze cu caini Husky se adreseaza iubitorilor acestei rase. Si eu cunosc pe cineva care este pur si simplu innebunit dupa Husky. Sper sa va placa pozele si avatarele mele.

avatare caini huskypoze caini husky

Modele tunsori bob diferite forme

Modele tunsori bob diferite forme, pentru un aspect elegant. Desi imi place parul lung, nu am putut rezista tentatiei si mi-am ales cateva tunsori bob, am mers la coafor si mi-a iesit o tunsoare superba. Daca sunteti un dubii si nu stiti daca sa aplelati la o tunsoare bob, vi le recomand cu caldura. Arata foarte elegant, iar parul se aseaza foarte usor. Inainte sa ma tund, mi-am ales cateva modele de tunsori bob cu diferite forme, am printat pozele si am mers la coafor. Iar mai departe, s-a ocupat coafeza.

Tunsori bob asimetrice

Tunsori bob asimetriceModele tunsori bob diferite formeModele tunsori bob asimetrice

vineri, 20 iunie 2014

Cum se curata cizmele UGG

Cum se curata cizmele UGG
Daca nu ti-ai curatat niciodata cizmele UGG, informeaza-te inainte. Nu te apuca sa cureti UGG-urile de capul tau fiindca s-ar putea sa le distrugi. Cizmele UGG nu se curata cu apa calda. Doar cu apa rece.
Cumpara o solutie de curatat piele. Amesteca o parte solutie, o parte apa rece, inmoaie un burete moale in acesta solutie si apoi curata fin exteriorul cizmelor.

Machiaj pentru ascunderea cearcanelor

Ascunderea cearcanelor - machiaj pentru ascunderea cearcanelor. O sa explic aici un truc de machiaj foarte util in majoritatea cazurilor pentru ca cearcane poate sa aibe oricine. 

Invata cum sa te machiezi pentru ascunderea cearcanelor si pentru un look proaspat. De multe ori ne confruntam cu oboseala, somn putin si atunci apar cearcanele. Atunci aratam obositi sau chiar bolnavi. Si totusi cum putem masca sau ascunde cearcanele pentru a arata cat mai bine?

In primul rand, este foarte important sa hidratezi zona ochilor pentru venele capilare. Aici este important sa alegeti creme ce contin vitamina K, una dintre cele mai bune si recomandate vitamine anticearcan. In al doilea rand, ai nevoie de un creion anticearcan. Practic, anticearcanul este lucrul minunat care te face sa arati fresh si atunci cand nu esti. Eu va recomand sa alegeti un anticearcan crem dar usor spre uscat, pentru ca adera si se impregneaza in piele foarte bine.


joi, 19 iunie 2014

Aripioare de pui cu pesmet crocante

Aripioare de pui cu pesmet crocante
Aripioarele de pui cu pesmet crocante sunt preferate mai ales de cei care adora mancarea fast-food. Reteta de aripioare cu pesmet este relativ simpla. O Pot face si eu acasa oricand si nu necesita mult timp. Cum faci aripioare de pui crocante ca la fast-food, KFC etc?

Ai nevoie de

Parfumuri originale recomandari

5 parfumuri originale - parfumuri originale recomandari
Iubesc parfurmurile originale. Parfumuri originale deoarece la ele se mentine mirosul. Ma dau cu un parfum si a doua zi inca simt mirosul pe perna. In cele ce urmeaza va recomand  parfumuri originale pe care trebuie sa le aveti. Parfumuri pe care le puteti face si cadou. Nu stiu exact cat costa aceste parfumuri, insa va puteti interesa in marile magazine.

Mie personal imi plac pafrumurile Calvin Klein. Insa nu refuz nici un altfel de parfrum. In general prefer parfumurile originale dulci sau fresh

Din aceasta mica lista cu parfumuri recomandate pentru cadou, alege care doresti. Cele mai misto parfumuri originale (in viziunea mea) sunt:

Parfumul Sunflowers  Elizabeth Arden

miercuri, 18 iunie 2014

Cum sa pari mai inalta

Cum sa pari mai inalta
Personal, sunt scunda. Am cautat cateva trucuri pentru a parea mai inalta si vreau sa le recomand. Pentru a parea mai inalta, in primul rand trebuie sa-ti cumperi incaltaminte cu toc. Incaltamintea cu toc te ajuta sa pari mai inalta si mai feminina.
Al doilea truc, ar fi sa alegi ciorapi de aceeasi culoare ca incaltamintea. Chestia asta am vazut-o si la tv.
Al treilea sfat pentru a parea mai inalta, ar fi sa te imbraci cu fuste si pantaloni cu talie inalta. Cu siguranta, vor crea o iluzie de inaltime.

Modele unghii false- unghii false pictate superbe

Am uploadat o serie de modele de unghii false. Aceste unghii false pictate sunt absolut superbe. De fieca data cand am purtat unghii false, au fost pictate. Unghii false pictate cu stelute, unghii false pictate cu floricele sau alte lucruri interesante.


Nu folosesc foarte des unghii false, deoarece nu sunt obisnuita sa am unghiile mari. Cand imi pun unghii false stau si ma decid foarte greu asupra modelului. Apoi imi tai unghiile false destule de mult, deoarece nu pot sa le suport lungi. Oricum, unghiile false se pot cumpara de la magazine, insa trebuie sa ai grija cum le pui. Daca crezi ca nu poti sa-ti pui unghiile false acasa, nu te baga. Mai bine mergi la un salon de manichiura

Desi am primit cadou o gramada de seturi de unghii false(nu stiu daca sunt de calitate), nu m-am incumetat sa mi le pun acasa. Mai jos ai cateva modele de unghii false pictate. Unghii false cu stelute, floricele, bilute si multe altele.

Modele unghii falseunghii false stelute


marți, 17 iunie 2014

Rimeluri Avon - Cele mai bune rimeluri Avon

Personal, sunt multumita de rimelurile de la Avon. Am folosit rimeluri de la diverse firme, insa am ramas la Avon. O sa va zic si care sunt cele mai bune rimeluri Avon din perspectiva mea, dupa ce le-am testat. Ma refer aici la rimeluri care nu curg la contactul cu apa, care nu au aspect de incarcat si rimeluri care arata frumos pe gene. Iata ce rimeluri de la Avon, imi comand eu:

  • Rimel Avon Spectra Lash
  • Rimel Avon Super Full
  • Rimel Color Plump Out

Coafuri cu suvite blonde

Coafuri cu suvite blonde. Dragele, mele suvitele sunt in tendinte in materie de culori de par anul acesta. Si desi suvitele blonde sunt purtate de foarte multa vreme,  foarte multa lume nu renunta la ele. Vorbesc atat despre  suvitele blonde la femei cat si barbati. 


Mai jos ai cateva idei de coafuri cu suvite blonde. Desi in comert exista ustensile pentru suvite blonde, va recomand totusi sa le faceti la un salon. Asta pentru a nu va deteriora parul.

Coafuri cu suvite blonde


Nuante de ruj pentru ten mediu

Hai sa vedem cateva nuante de ruj pentru ten mediu?Sau mai exact ce fel de rujuri pentru ten mediu sa ne cumparam?
Chiar daca e un simplu, trebuie avuta mare grija la alegerea nuantelor in functie de culoarea tenului. Altfel, risti sa dai in ridicol si sa rada lumea de tine.
Pentru tenul mediu(un ten intre cel deschis si cel inchis), recomandate ar fi urmatoarele nuante de ruj
nuante de mov
nuante de roz mai inchis
nuante de bej
nuante de maro deschis
nuante de rosu deschise

Cum faci un cont Paypal - Inregistrare Paypal

Cum faci un cont Paypal InregistrareCe este Paypal? Cum faci un cont Paypal? Sau cum realizezi o inregistrare pe Paypal? O sa va raspund la toate intrebarile in acest articol. Paypal este un sistem care se ocupa in principal cu intermedierea platilor si transferurilor electronice de bani. Eu mi-am facut cont Paypal pentru a transfera niste bani din alte parti. In primul rand avut probleme cu verificarea contului pentru ca aveam nevoie de un card care sa aibe minim 1,5 EURO pe el.

Cum faci un cont Paypal?

Urmeaza pasii de mai jos:

Statusuri in engleza de dragoste

statusuri in engleza de dragosteCateva statusuri in engleza de dragoste. Pentru ca aceste statusuri in engleza love sunt folosite de multa lume. Statusuri de dragoste puteti lua de aici.
Sunteti indragostiti si vreti sa toata lumea sa stie?Sau vreti sa va puneti la mess niste statusuri in engleza de dragoste?Iata ca va pot oferi eu cateva idei

  • What a grand thing, to be loved! What a grander thing still, to love!

  • I looked at a flower and thought it was the most beautiful thing I’ve ever seen till I met you. Love u baby!

Modele colanti luciosi - colanti piele

Va prezint cateva modele de colanti luciosi - colanti de piele, pentru ca sunt innebunita dupa ei. Desi, unele spun ca acesti colantii luciosi sunt de prost gust, m-am uitat pe internet, si am vazut ca foarte multe vedete i poarta. Bineinteles, in special colantii de piele. Si purtati cu foarte mult gust. In sensul ca nu combini o suta de culori pe tine, ca sa arati ca Mos Craciun.

Wallpapers cu martisoare

Daca am vorbit de avatare cu martisor, haideti sa vedem cateva wallpapers cu martisoare. Sa fim in ton cu venirea primavarii si cu 1 martie. Folositi wallpapers cu martisoare sau trimiteti-le femeilor si fetelor pe care le cunoasteti. Martisoarele se gasesc peste tot in aceasta perioada, daca nu ati avut timp sa cumparati unul, nu e nimic, trimite-ti niste poze cu martisoare. Vor fi si ele binevenite.

imagini wallpapers martisoarewallpapers cool martisoare

luni, 16 iunie 2014

Trucuri care sa te faca sa pari mai slaba

Cum sa pari mai slaba? Trucuri care sa te faca sa pari mai slabaCum sa pari mai slaba? Trucuri care sa te faca sa pari mai slaba. Asta am cautat azi toata ziua pentru voi. Eu nu am probleme, fiind slaba de la natura.
Si aici nu ma refer la persoanele care musai sunt mai plinute. Foarte multe femei se intreaba daca exista trucuri care sa te faca sa pari mai slaba?
In primul rand, nu trebuie sa iti cumperi haine mai mici decat marimea ta. Daca tu porti un 36, nu iti lua in 34 si nici un 38, in cazul in care te gandesti ca vei slabi sau te vei ingrasa. Ia-ti hainele exact pe marimea ta. 

Cum sa pari mai slaba? Nu alege materiale elastice, care sa iti evidentieze zonele cu probleme. Alege de exemplu un palton subtire pana mai jos de solduri, o jacheta cambrata, o fusta clos, un jeans evazat. Totodata nu folosi multe volanase, buzunare , nu exagera cu imprimeurile, si imbracate in culori mai inchise. Intr-un cuvant, foloseste haine cat mai simple.

Ca sa pari mai slaba, trebuie sa ai grija si la lenjeria intima. Nu iti lua un sutien sau un chilot care iti va evidentia unele parti. Poti folosi si lenjeria aceea speciala, pentru remodelare. Si nu uita, poarte tocuri mai inalte, pentru ca astfel vei parea mult mai slaba.
Eu sunt foarte slaba, nu imi fac probleme cu hainele. Insa nu am picioarele lungi si asta ma scoate din sarite. De aceea, folosesc incaltaminte cu toc sau cu platforma.

Radio Zu online pe net

Radio Zu online pe net

Personal, ascult radio Zu atat in masina(pe frecventa 95.0 FM-Timisoara) cat si acasa, online pe net. Fiecare are preferintele sale. Personal, prefer Radio ZU, atat in trafic si acasa.

Cum poti asculta radio Zu acasa?Adaugi playlistul radio zu in winamp-ul tau si asculti online farsele lui Buzdugan, muzica si alte emisiuni radio Zu.

Daca vrei sa afli mai multe despre concursuri radio Zu care se desfasoara, toate farsele lui Buzdugan, Zu stiri si altele, o poti pe site-ul www.radiozu.ro.

Masaj anticelulitic pentru coapse eficient

Masaj anticelulitic pentru coapseAcest masaj anticelulitic pentru coapse este foarte eficient daca il faceti in fiecare zi si folositi si creme. Masajul anticelulitic reda elasticitatea pielii, elimina grasimile si reduce aspectul de celulita. Ideea e ca aceste masaj anticelulitic este bine sa fie realizat in special dupa ce ati facut dus.
Cum masezi coapsele pentru a scapa de celulita?

Cum vad ce placa video am

Eu cum vad ce placa video am? ma intrebam zilele trecute. Am aflat cum pot sa vad ce placa video am, foarte usor. Nu stiam exact modelul placii video, asa ca cineva mi-a dat Everest Ultimate. Cu ajutorul lui am aflat ce placa video am si informatii despre alte componente:procesor,placa de baza, rami si altele. Pentru a afla ce placa video ai, instalezi programul. Eu am ales ca limba engleza, iar placa video am gasit-o sub denumirea de PCI/ AGP Video. Deci dupa ce ati instalat programul, il deschideti si alegeti casuta Display,apoi PCI/ AGP Video.

Perlele Avon autobronzante pareri

Pareri despre perlele Avon
Acum 2 luni mi-am cumparat perle autobronzante de la Avon si tot am vrut sa scriu despre ele. In cazul in care te intrebi cat de bune sunt perlele de la Avon si daca se merita sa dai banii pe ele, raspunsul este categoric Da. Eu sunt o persoana foarte pretentioasa cand vine vorba de cosmetice, insa acestea m-au incantat.

E vorba despre perle autobronzante care se folosesc singure sau in combinatie cu un fond de ten mat. Vara le folosesc singure, iar iarna aplic un fond de ten mat inainte. Am patit sa ma intrebe lumea; unde te-ai bronzat? Aveti grija insa totusi sa nu exagerati cu cantitatea aplicata.

duminică, 15 iunie 2014

Trucuri ca sa pari mai tanara

Exista trucuri ca sa pari mai tanara daca amprenta anilor s-a pus pe fata ta. Exista insa mici trucuri care te pot face sa arati mai tanara. Cu cativa ani. Dragele mele,ca sa pari mai tanara,in primul rand trebuie sa ai grija la urmatoarele aspecte: machiaj, par, haine si ingrijirea pielii.
Pentru a parea mai tanara, poti urmari urmatoarele sfaturi:
Daca vorbim de par si coafuri : Cea mai potrivita tunsoare ca sa pari mai tanara, este tunsoarea pana la umar, cu volum si breton drept sau intr-o parte.
Machiaj: Alege un fon de ten lichid. Foloseste un tus de ochi mai deschis si nu unul negru.Alege un ruj sau mai bine un gloss pentru buze mai deschis la culoare.

Coafuri de zi pentru parul lung

Iata coafuri de zi pentru parul lung. Tu cum iti coafezi parul lung cand iesi la plimbare?Iata idei de coafuri pentru parul lung de zi, coafuri lejere si rapide. Daca nu am timp sa-mi coafez parul sofisticat si ies la o simpla plimbare, imi aleg cateva coafuri rapide pentru parul lung.

Inainte imi intindeam repede parul cu placa si gata. Acum nu mai. Fie imi impletesc parul lung lejer, fie imi fac o coada de cal, fie imi fac cateva bucle. Depinde si de timpul pe care il am la dispozitie. De obicei, nu imi place sa petrec mult timp in fata oglizii daca ies doar la o plimbare.
Cele mai simple idei de coafuri pentru parul lung de zi, sunt acestea:

Coafuri de zi pentru parul lung

Nuante de ruj pentru buze inegale

Nuante de ruj pentru buze inegale
Desi buzele inegale nu sunt un defect, unele femei considera acest lucru. Poti corecta aspectul de buze inegale , daca alegi nuantele de ruj potrivite.
Astfel, foloseste creionul pentru a echilibra linia buzei. deseneaza o linie in partile pline ale buzei. Apoi deseneaza o linie in exteriorul buzei, pentru partea mai subtire.

sâmbătă, 14 iunie 2014

Cum sa scapi de cearcane in mod naturist

Cum sa scapi de cearcane in mod naturist
Eu am cam renuntat la cremele si produsele anticearcane. In schimb folosesc doua tratamente naturiste.

Cum pui parola pe un folder

Cum pui parola pe un folder
Daca vrei sa pui parola pe un folder cu muzica, poze din PC, se poate. Pentru a putea sa-ti parolezi un folder, trebuie sa-ti instalezi diverse programe. Pe Xp nu se poate asa simplu. Eu mi-am parolat un folder cu poze cu ajutorul programului Folder Guard
(trial 30 de zile) insa nu dupa aceea nu am reusit sa mai intru in el

Dar poti sa faci altfel. In partitia unde e folderul click pe Tools>Folder Options> Hidden Files and Folder >View> Do Not Show Hidden Files and Folders.

Apoi click dreapta pe folder >Properties>General>. Aici la Attributes bifati casuta Hidden, apoi Apply. Folderul devine ascuns si il puteti vedea numai daca mergeti din nou la Tools>Folder Options>Hidden Files and Folders>View>Show Hidden Files and Folders.
Asa faci ca sa-ti ascunzi fisierele si folderele din PC.

Filme cu apocalipsa - filme despre sfarsitul lumii

Filme cu apocalipsa - filme despre sfarsitul lumii
Azi ma ruga cineva sa-i recomand cateva filme despre sfarsitul lumii. Sau ma rog niste titluri de filme cu apocalipsa. Si din moment ce acest gen de film sunt pe gustul meu, doresc sa va recomand cateva titluri. Cele mai bune filme despre sfarsitul lunii (in viziuna mea) sunt :

Cum poti uita fostul iubit sau fosta iubita

Cum poti uita fostul iubit sau fosta iubita
Doresc sa va ofer cateva sfaturi pentru a-ti putea uita fostul iubit sau fosta iubita. Stiu ca este greu, insa poti sa uiti fosta relatie si sa incerci una nou. Trebuie doar sa tii cont de cateva aspecte. Doresc sa va ofer cateva sfaturi pentru a uita mai usor fosta iubita sau fostul iubit:

vineri, 13 iunie 2014

Cu ce sa porti pantalonii de piele

Cu ce sa porti pantalonii de piele
Sau idei de tinute cu pantaloni de piele. Anul acesta se poarta pantalonii de piele sau imitatie. Am vazut cateva tinute care includ pantaloni de piele absolut superbe. Iata mai jos cu ce poti asorta pantalonii de piele
- un maieu alb, o bratara groasa, o pereche de tenisi colorati
- un maieu cu voal, o pereche de platforme si o geanta plic,

Camasi office de dama online

Camasi office de dama online
Ai mai jos cateva modele de camasi office, elegante, pentru birou pe care ti le poti comanda online. Sunt unele dintre cele mai misto de pe site, dupa parerea mea.
Cine lucreaza in domeniu, stie ce inseamna sa fii mereu la patru ace. Astfel, mai jos ai camasi cambrate, camasi elegante mulate, cu accesorii si numai. O sa-ti las un link sub poze de unde le poti comanda.

Camasi office de dama online

Idei unghii false in tendinte

Iata cateva idei de unghii false in tendinte. Sau ma rog, cateva modele de unghii false pictate la moda sau in tendinte. Vorbim despre tendintele acestui an, adica unghii animal print, unghii cu motive florale, unghii albastre si de obicei unghii in culori foarte puternice.



Cel mai veninos sarpe din lume

Cel mai veninos sarpe din lume
Aseara am urmarit un documentar despre cei mai veninosi serpii din lume. Si pe locul 1 si cel mai veninos sarpe din lume se situeaza sarpele taipan de vest sau sarpele vajnic. Cateva picaturi de venin pot ucide 60-100 de oameni. Veninul taipanului opreste bataile inimii.

joi, 12 iunie 2014

Citate celebre de dragoste

Citate celebre despre dragosteCitate celebre despre dragoste. Citeste aceste citate celebre de iubire pentru nu vei regreta. Citatele de dragoste sunt citite de multi. Iti pot oferi si eu cateva pentru ca o adevarata colectie in PC. Eu folosesc aceste citate celebre despre dragoste, mai ales pentru Hi5 sau pentru semnatura pe forum. Iata deci mai jos cele mai frumoase citate despre dragoste:

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata. - John Gay

Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor para fi adormite in armonia raiului. - William Shakespeare

Cele mai frumoase filme romantice de dragoste

Filme romantice de dragosteCare sunt cele mai romantice filme?Cunoasteti filme romantice de dragoste?Ei bine, eu am o lista cu cele mai frumoase filme de dragoste romantice. De fiecare data cand ma uit la filme romantice, plang. Asa sunt, eu mai sensibila. Daca imi urmati sfatul si va cumparati cd-uri sau dvd-uri cu aceste filme de dragoste, sigur nu veti regreta. Ce filme romantice mi-au placut mie foarte.
Cele mai superbe filme romantice sunt:

Reteta mancare mazare cu carne porc

 reteta mancare mazare cu carne porcMancarea de mazare e in pe locul 3 in topul preferintelor mele. Si nu orice, ci mazarea cu carne de porc. Mancarea de mazare se mai poate face si cu alte tipuri de carne, insa eu prefer porcul desi este putin mai greu la stomac. Hai sa vedem cum fac eu mancarea de mazare:
Folosesc urmatoarele ingrediente:

400 de grame de carne
1 borcan mare de mazare
putin suc de rosii
faina
marar,telina, patrunjel
2 cepe.

Vine, vine primavara - versuri,audio - Cantec copii

Vine, vine primavaraAm ascultat cantecul Vine,vine primavara pe urma am scris versurile. Ideea e, ca acest cantec pentru copii, de primavara m-a binedispus. Desi vine, vine primavara este un cantecel pentru copii, m-a distrat copios si mi-a adus aminte de copilarie.

Iata mai jos versurile cantecului Vine, vine primavara

Vine vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam, copii

Creste creste iarba verde
Ciocarlia-n nori se pierde
Haideti s-ascultam copii
Al ei cantec din campii

Cucu cucu striga tare
Picpalacul-n lunca sare
Mieii zburda pe campii
Haideti sa-i vedem cop

miercuri, 11 iunie 2014

Compunere cu si despre toamna

Pentru cei ce ce sunt lenesi si nu vor sa se gandeasca la o compunere despre toamna, ii ajut eu cu cateva idei in caz, sau mai mult sigur cand vor cauta pe google sa aibe la ce sa se uite.
Acusica vine toamna si o sa le dea la astia mici pe la scoli clasele 1-4 compuneri despre toamna.

Ce mult mi-as dori sa fiu ca ea!dar stiu ca nu se poate.eu sunt doar o copila.Eu nu pot face ca vremea sa fie calda si rece tot timpul in atmosfera,eu fac asta doar in sufletul meu.Si uneori ma deranjeaza;caci nimeni nu vede cat de mult sufar.Nu am pe nimeni mai apropiat.

Sunt singura.De trei ani strabat strazile pustii si ma hranesc cu ce le da mana oamenilor.Mama a decedat in urma cu patru ani,iar tata nu a mai rezistat mult si a plecat si el de printer noi la o luna dupa mama.Duc o viata trista..Dar nimeni nu ma vede.
Uneori simt ca as fi invizibila.Dar nu stiu daca e doar o viziune a mea,sau doar daca e adevarat.Unii oameni nici nu se uita la mine,iar altii,parka vad prin mine.Nimeni nu ma intreaba ce ma doare.
Eu nu pot sa cersesc.Mama mi-a spus ca nu est efrumos.Asa ca imi castig existenta prin vocea mea.Uneori cant balade,alteori doine.Nu mai stiu altele.Ma rog in fiecare zi ca Domnul sa trimita pe cineva dupa mine,caci mi-e tare dor de parintii mei.Ah..cat mi-as dori sa ii strang in brate..Dar stiu ca este imposibil.
O doamana imbracata intr-o rochie lunga si voalata,dar fermecatoare,s-a apropiat de mine.Credeam sa se uita prin mine,la trandafirii din spate,caci nimeni asa de frumoasa nu a mai trecut pe acolo de cateva luni.
Era un cartier foarte sarac.Oamenii nu prea aveau baniDar doamna aceea parka era un inger venit pe pamant.Era o zi tare ploioasa.Si dintr-o privire,cerul s-a inseninat si se facuse cald,mi s-au mai dezghetat picioarele.
S-a apropiat mai tare,si atunci mi-am dat seama ca la mine se uita.Avea o pivire fermecatoare..Ochii ii erau mari si pleoapele grele lasa impresia de caldura;buzele rosii si catifelateii straluceau in razele soarelui;parul ii era de aur si srtalucea ii era lug pana in pamant.
As fi vrut si eu sa am parul ei..Dar al meu era incalcit si usccat,caci vantul era tare teios.S-a apropiat de banc ape care steam,si s-a asezat langa mine.se uita in ochii mei,darn u scotea nici un cuvant.
Mi-a sters lacrimile de pe obraz si mi-a zambit duios. Nu era o sraina pentru mine.Parca o cunosteam de o viata.

Tratament cu ulei ricin pentru gene - Gene mai lungi cu ulei ricin

Tratament cu ulei ricin pentru gene
Tratamentul cu ulei de ricin pentru gene este folosit pentru regenerarea acestora. Vei avea gene mai lungi, mai rezistente si mai frumoase daca aplici 1 data pe saptamana uleiul de ricin. Ulei de ricin pentru gene, sprancene, par, ten, gasiti la orice farmacie si o sticluta de 25.  de ml costa 2,5 RON. Ulei de ricin nu se aplica singur ci impreuna cu coaja de lamaie rasa. Razi coaja de lamaie si o adaugi intr-o cescuta in care in prealabil ai pus ulei de ricin.


Ostropel de pui - reteta ostropel de pui

Ostropel de pui retetaIn acest articol vom vorbi despre ostropel de pui. Pentru ca reteta de ostropel de pui este una dintre cele mai cautate retete pe internet. Si deoarece puiul este carnea mea preferata, m-am hotarat sa incerc aceasta reteta. In primul rand trebuie sa ne adunam urmatoarele ingrediente. Pentru un ostropel de pui delicios aveti nevoie de :
- aripi si pulpe de pui ( 500 grame)
- ardei grasi
- rosii (200 grame)
- ceapa
- 2 catei de usturoi
- faina
- patrunjel
- ulei, cimbru,boia, condimente pentru gaina si sare.
Uite cum prepar eu ostropelul de pui:

Cel mai bun adeziv pentru gene false

Cel mai bun adeziv pentru gene false
Facut un mic review al cosmeticelor, doresc sa recomand adezivul pentru gene false DUO. Este probabil cel mai bun adeziv pentru gene fals din Romania. Adezivul DUO este invizibil si extrem de puternic. Se poate folosi si pentru a a lipi strasuri de exemplu.



marți, 10 iunie 2014

Cum scapi de obiceiul de a roade unghiile?

Cum scapi de obiceiul de a roade unghiileCum scapi de obiceiul de a roade unghiile?Dragele am fost disperata ca nu puteam scapa de acest obicei ingrozitor. Imi rodeam unghiile pana la carne si apoi imi venea sa plang. Intr-o zi, am intrat pe www.ele.ro si am citit un articol referitor la obiceiul de a roade unghiile si cum scapi de el.