vineri, 20 iunie 2014

Machiaj pentru ascunderea cearcanelor

Ascunderea cearcanelor - machiaj pentru ascunderea cearcanelor. O sa explic aici un truc de machiaj foarte util in majoritatea cazurilor pentru ca cearcane poate sa aibe oricine. 

Invata cum sa te machiezi pentru ascunderea cearcanelor si pentru un look proaspat. De multe ori ne confruntam cu oboseala, somn putin si atunci apar cearcanele. Atunci aratam obositi sau chiar bolnavi. Si totusi cum putem masca sau ascunde cearcanele pentru a arata cat mai bine?

In primul rand, este foarte important sa hidratezi zona ochilor pentru venele capilare. Aici este important sa alegeti creme ce contin vitamina K, una dintre cele mai bune si recomandate vitamine anticearcan. In al doilea rand, ai nevoie de un creion anticearcan. Practic, anticearcanul este lucrul minunat care te face sa arati fresh si atunci cand nu esti. Eu va recomand sa alegeti un anticearcan crem dar usor spre uscat, pentru ca adera si se impregneaza in piele foarte bine.




Ce nuanta de anticearcan sa alegi?Se pare ca specialistii ne recomanda sa alegem un anticearcan mai deschis cu un ton decat nuanta de piele. Nu alege un anticearcan in nuante de roz,pentru ca va arata oribil.

Anticearcanul se aplica intr-un singur strat, cu degetele sau cu ajutorul unui buretel Eu aplic mici puncte cu degetele de la coltul interior al ochiului spre exterior.Dupa ce am aplicat anticearcanul, aplic pudra translucida,rimel si sunt gata pentru iesit in oras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu