vineri, 27 iunie 2014

Ma irit dupa epilare

Am auzit de atatea ori aceasta fraza: ma irit dupa epilare. O problema destul de frecventa si destul de neplacuta. Dragele mele, e destul de greu sa nu te iriti dupa o epilare mai ales in perioada asta, dar se poate. In perioada verii, epilarile sunt si mai dese deci pot sa apara si iritatii. O sa va ofer in cele ce urmeaza cateva trucuri cu ajutorul carora poti evita sa te irit.

Epilarea si iritarea dupa acest procedeu poate varia de la persoana la persoana si depinde si de procedeu.

Astfel, iritare in caz de epilare cu lama. Daca te epilezi si folosesti lama de ras, iata ce trebuie sa faci. Incearca sa folosesti cateva creme exfoliante care se gasesc in comert pentru a indeparta celule moarte.



Nu te epila chiar cand ai intrat la dus. Fa un dus fierbinte sau o baie pentru ca porii sa deschida. Astfel, o sa-ti fie mai usor sa te epilezi si nici nu o sa te iriti. Foloseste un gel de dus hidratant. Eu de exemplu, folosesc crema de ras pentru barbati. Poti folosi crema de ras pentru barbati daca te epilezi. Dupa folosirea ei, pielea ramane catifelata.


Dupa dus, evita solarul, plaja si piscina, dusurile fierbinti pentru a doua zi. Foloseste creme calmante ( de exemplu cele pe baza de aloe vera).

In cazul altor tipuri de epilari facute acasa, sfaturile sunt aceleasi. Exfoliaza, epileaza, crema calmanta si evita dusurile fierbinti, piscina, sauna, solar macar o zi. In caz contrar, pielea se va inrosi, vor aparea bubite micute care de regula trec de la sine, insa sunt foarte neplacute ca aspect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu