sâmbătă, 28 iunie 2014

Uleiul de argan proprietatati, pret, beneficii

Uleiul de argan proprietatati, pret, beneficii . Este un fel de ulei ideal indicat in foarte cazul foarte multor afectiuni.  Uleiul de argan este indicat in cosmetica pentru estomparea ridurilor si hidratarea tenului.Se recomandarea masarea cu ulei de argan pe ten si decolteu, dupa care se sterge excesul, iara pielea ramane catifelata. Se aplica in general zilnic, preferabil seara. Nu se recomanda in afectiuni grave ale tenului. Nu se aplica pe piele iritata, rani.

Ulei de argan pentru par. Se foloseste in special pentru a conferi stralucire parului.Se aplica ca o vopsea de par de exemplu. Se infasoara parul intr-un prosop cald si se sta asa 25 de minute dupa care se spala parul cu sampon si se clateste.





Insa acest produs este folosit si in multe alte afectiuni, inclusiv in curele de slabire si in bolile cardiovasculare, regleaza colesterolul etc.
Uleiul de argan previne obezitatea, avand efect de reducere a senzatiei de foame, mai ales consumat dimineata.

Cat costa uleiul de argan?Este putin mai scump decat cel de masline de exemplu. Din pacate am inteles ca  procedeul de fabricatie este mult mai complex. Ca un mic indiciu, o sticluta de Ulei de argan Bio de 50 ml costa in jur de 50 lei. Cam acesta este pretul uleiul de argan. Gasiti si cantitati mai mari .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu