marți, 17 iunie 2014

Cum faci un cont Paypal - Inregistrare Paypal

Cum faci un cont Paypal InregistrareCe este Paypal? Cum faci un cont Paypal? Sau cum realizezi o inregistrare pe Paypal? O sa va raspund la toate intrebarile in acest articol. Paypal este un sistem care se ocupa in principal cu intermedierea platilor si transferurilor electronice de bani. Eu mi-am facut cont Paypal pentru a transfera niste bani din alte parti. In primul rand avut probleme cu verificarea contului pentru ca aveam nevoie de un card care sa aibe minim 1,5 EURO pe el.

Cum faci un cont Paypal?

Urmeaza pasii de mai jos:



In primul rand intri pe pagina ASTA

Aici incepi sa te inregistrezi. Am facut si cateva printuri sa vedeti exact ce trebuie sa alegeti.

cum faci cont paypal

Dupa ce ati dat Sign Up o sa va apara o casuta unde trebuie sa selectati tara si limba. Alegeti Romania din lista si selectati english. O sa trebuiasca sa alegeti si tipul de cont. Alegeti Personal si apoi Get Started(vezi poza de mai jos).

cont paypal
Acum incepe inscrierea propriu-zisa.

paypal

Continuare

cont pentru paypal
Toate datele prezentate mai sus sunt un model. Voi trebuie sa completati cu datele voastre exacte. Preferabil ar fi sa le luati de pe card. Odata contul de Paypal facut, trebuie sa atasati un card. Pentru asta, faceti urmatoarele:

Click pe My account si apoi click pe Get Verified.

tutorial paypalAcum trebuie sa introduci numarul Cardului, data expirarii si codul de securitate. Toate aceste date le gasiti inscrise pe card.

sfaturi paypal
In momentul in care apasati Save and Continue, din cont vor fi retrasi 1,5 EURO. Daca in cont nu aveti nici un leu, nu o sa puteti sa activati cardul. Daca totul este in regula cu cardul, mai aveti nevoie doar de un cod de 4 cifre pentru confirmarea cardului. Acest cod il puteti gasi in extrasul vostru bancar.
Pe langa confirmarea cardului, trebuie sa confirmati adresa de mail. Veti primi un mail de la Paypal cu un link pentru activarea contului. Click pe acel link pentru activare.

Cum faci un cont Paypal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu