vineri, 27 iunie 2014

Cele mai bune masti naturale pentru acnee

Cele mai bune masti naturale pentru acnee. Sunt foarte multe tipuri de retete de masti pentru ten cu cosuri. Intr-un articol precendent, am discutat despre masca cu argila pentru cosuri care este foarte buna de asemeni.

Dar sa vedem si alte masti naturiste recomandate  pentru tenul cu acnee. Sunt cateva masti naturale pe care le poti face acasa pentru a scapa de acnee.

Masca cu iaurt pentru acnee - Se pare ca in iaurt se cultiva o bacterie care este foarte buna impotriva acneei. Se recomanda aplicarea iaurtului  pe zonele afectate sau pe toata fata si se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute.



Masca cu oua si morcov pentru acnee.  Se bat bine doua oua. Se zdrobeste un morcov mediu si se pune peste oua. Se adauga apoi putina miere si se aplica masca pe fata. Aceasta masca curata bine mai ales porii.

Masca cu musetel pentru acnee - Se pun  3 lingurite de musetel intr-un castron. Se toarna doua cani de apa fiarta peste. Se acopera castronul si se lasa asa 5 minute. Apoi cu ajutorul unui servetel de bumbac va stergeti pe toata fata. 

Astea sunt cateva din mastile naturiste pe care le folosesc impotriva acneei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu