sâmbătă, 31 mai 2014

Produse cosmetice pentru o piele fina

Produse cosmetice pentru o piele fina
Ce produse si creme sa folosesti pentru o piele fina? Pentru o piele fina, trebuie in primul rand sa folosesti produse hidratante. Aici recomand laptele de corp cu ulei de migdale, ulei vegetal.
Ce produse trebuie sa folosesti pentru o piele fina in functie de ten?

Produse pentru pielea normala - puteti folosi lapte de corp pe baza de ulei de jojoba sau unt de cacao.

Poze desene animate Cenusareasa

Poze desene animate Cenusareasa, in special pentru iubitorii acestei povesti. Recunosc ca si eu ma numar printre cei care indragesc povestea Cenusaresei. Am gasit o gramada de poze cu Cenusareasa, in special pe site-urile americane, de specialitate. Cand eram eu micuta, nu aveam cum sa gasesc poze cu Cenusareasa, pentru ca nu exista internet.

 Insa avea ocazia sa urmaresc diafilme, desene anime cu Cenusareasa. Sau ascultam povestea Cenusaresei pe casete audio. Cenusareasa, o fata oropsita de mama vitrega si surorile ei, ajunge sa fie iubita de cel mai frumos print. Bucurati-va de aceste poze desene animate Cenusareasa, pentru ca pentru voi le-am adaugat.

Cele mai bune masti naturale de fata pentru puncte negre

Cele mai bune masti naturale de fata pentru puncte negre
In cele ce urmeaza iti recomand cateva masti naturiste pentru punctele negre de pe fata. Eu folosesc frecvent mastile naturiste pentru ten pe care le prepar acasa din diferite ingrediente.Imi place sa le folosesc pentru ca nu contin chimicale si sunt foarte sanatoase. Pentru a scapa de punctele negre si pentru un ten curat, folosesc urmatoarele masti naturiste:

Masca cu busuioc pentru puncte negre pe ten. Fierbeti apa intr-o oala. Adaugati 3 lingurite de busuioc si acoperiti vasul lasandu-l asa timp de 15 minute. Dupa care inmuiati un servetel de bumbac in ceaiul respectiv si aplicati pe zonele afectate.

Masti faciale naturale diverse

Masti faciale naturale diverse
In functie de anotimp, trebuie sa ai grija de tenul tau. In cele ce urmeaza te invit sa citesti cateva masti pentru ten naturiste care te vor ajuta in sezonul de toamna. Combina fructe, seminte, legume pentru a asigura pielii tale vitamine, minerale si sanatate.

Masca de ananas si nuca de cocos. Aceasta masca curata porii si revitalizeaza pielea. Amesteca 1 lingura de malai, 1 lingura de suc de ananas si o lingura de lapte de nuca de cocos. Se aplica pasa pe fata, se lasa sa actioneze 10-12 minute dupa care se clateste cu apa calduta. Se spune ca vedetele apeleaza la ea inainte de marile evenimente.

vineri, 30 mai 2014

Masca de fata cu portocale si sofron pentru exfoliere

Masca de fata cu portocale si sofron pentru exfoliere. Daca v-ati saturat sa cumparati produse din comert, puteti sa folositi masti naturiste pentru ten, par si corp. Aceasta reprezinta o metoda mai ieftina pentru a fi mereu frumoasa. Si astazi voiam sa vorbim putin despre exfoliere si mastile naturiste care sunt recomandate pentru aceasta. Si am ales portocala si sofronul. Aplic aceasta masca saptamanal.

Pentru a va debloca porii si pentru a obtine un ten matasos, puteti sa  preparati o masca naturista acasa. Pentru asta aveti nevoie de portocale si sofron.

Se stoarce sucul dintr-o portocala.

joi, 29 mai 2014

Cum se aplica autobronzatul corect

Cum se aplica autobronzatul corect. Daca din diferite motive nu puteti sa mergeti la plaja sau la solar si totusi doriti sa aveti un ten bronzat, mai ales la evenimente, putem alege bronzarea organica sau autobronzatul. Bronzarea organica este mai scumpa, insa autobronzatul trebuie aplicat corect si trebuie sa fie de calitate, altfel rezultatele sunt dezastruase.
Autobronzant este disponibil în formulele de lichid si pudra. Personal folosesc autobronzantul sub forma de pudra deoarece  mi se pare mai usor de aplicat si arata mai bine.


miercuri, 28 mai 2014

Indepartare alunite prin laser

Indepartare alunite prin laser
Doresc sa va impartasesc experienta mea cu indepartarea alunitelor prin operatie cu laser. Se pot indeparta alunitele cu laser? Raspunsul este da. De cativa ani ma tot documentez. Ce se poate intampla daca iti scoti alunitele cu laser?Raman cicatrice dupa scoaterea alunitelor cu laser?Se pot scoate alunite de pe fata?Cat costa sa-ti scoti alunitele cu laser?O sa raspund la toate intrebarile.

In primul rand gaseste un medic specialist dermatolog cu competente in chirurgie si preferabil un cabinet cu de toate. M-am prezentat la dansul la consultatie, mi-a spus care se pot scoate si care nu. Dupa care m-a poftit in sala de operatie. Mi-a facut anestezie locala care a fost suportabila. A trebuit sa tin mana dreapta pe un disc argintiu. A pornit laserul, nu m-a durut nimic, in schimb s-a simtit un miros de ars. Mi-a aplicat o crema anti bacteriana si plasturi.



Reteta de papanasi cu dulceata de capsuni

Reteta de papanasi cu dulceata de capsuni
Papanasii cu dulceata de capsuni au devenit desertul meu preferat de anul trecut de Valentine's Day. Am cautat o reteta simpla de papanasi, am gasit-o si mi-am incercat talentul culinar. Desi nu mi-au iesit papanasii de prima data ca la restaurant, am insistat si pana la urma am obtinut papanasi cu dulceata deliciosi.


Pentru papanasii cu dulceata, am cumparat urmatoarele ingrediente:

2 oua(eu am folosit de casa)
jumatate de kg de faina
350 de grame de branza de vaca
1 borcan de dulceata de capsuni(eu am avut dulceata facuta de mama)
200 de grame de zahar
2 plicuri de zahar vanilat
1 pliculet de amoniu
putin sare
smantana

Modele de machiaj cu tus

Modele de machiaj cu tus
Ai mai jos cateva modele de machiat doar cu tus negru. Eu sunt una dintre cele care prefera machiajele simple, doar cu tus, rimel, pudra si un gloss. In cele ce urmeaza, ai o serie de poze cu diferite metode de aplicare a tusului de ochi sau dermatografului. De la cat eye make-up pana la machiaje mai simple cu tus. Poti sa aplici tusul doar pe pleoape dar si in partea de jos a ochiului.