sâmbătă, 31 mai 2014

Masti faciale naturale diverse

Masti faciale naturale diverse
In functie de anotimp, trebuie sa ai grija de tenul tau. In cele ce urmeaza te invit sa citesti cateva masti pentru ten naturiste care te vor ajuta in sezonul de toamna. Combina fructe, seminte, legume pentru a asigura pielii tale vitamine, minerale si sanatate.

Masca de ananas si nuca de cocos. Aceasta masca curata porii si revitalizeaza pielea. Amesteca 1 lingura de malai, 1 lingura de suc de ananas si o lingura de lapte de nuca de cocos. Se aplica pasa pe fata, se lasa sa actioneze 10-12 minute dupa care se clateste cu apa calduta. Se spune ca vedetele apeleaza la ea inainte de marile evenimente.

Masca de avocado si ulei de masline pentru ten. Daca folosesti aceasta masca de 2 ori pe saptamana, vei obtine un ten luminos si matasos. Se zdrobeste un fruct de avocado. Se amesteca 1 lingura de avocat zdrobit cu cu jumatate de lingurita de ulei extra virgin. Curata tenul inainte de aplicarea acestei masti. Aplica masca si maseaza tenul cu miscari circulare. Se lasa sa actioneze timp de 7 minute dupa care se curata cu un prosop umezit.



Masca de iaurt si portocale pentru acnee. Aceasta masca curata porii in profunzime. Se amesteca 1 lingura de iaurt cu 1 lingura de suc proaspat stors de la o portocala.  Se aplica pe ten si se lasa sa actioneze 10-15 minute dupa care se clateste cu apa calduta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu