sâmbătă, 31 mai 2014

Cele mai bune masti naturale de fata pentru puncte negre

Cele mai bune masti naturale de fata pentru puncte negre
In cele ce urmeaza iti recomand cateva masti naturiste pentru punctele negre de pe fata. Eu folosesc frecvent mastile naturiste pentru ten pe care le prepar acasa din diferite ingrediente.Imi place sa le folosesc pentru ca nu contin chimicale si sunt foarte sanatoase. Pentru a scapa de punctele negre si pentru un ten curat, folosesc urmatoarele masti naturiste:

Masca cu busuioc pentru puncte negre pe ten. Fierbeti apa intr-o oala. Adaugati 3 lingurite de busuioc si acoperiti vasul lasandu-l asa timp de 15 minute. Dupa care inmuiati un servetel de bumbac in ceaiul respectiv si aplicati pe zonele afectate.

Masca cu zeama de lamaie si lapte pentru puncte negre . Stoareceti zeama de la o lamaie de marime medie sau mica. Incalziti lapte si amestecati cu zeama de lamaie.
Spalati tenul cu acest amestec, insistand in special pe zonele afectate. Aceasta masca sau amestec se aplica in fiecare zi, timp de o saptamana pentru rezultate mai bun.


Masca cu cartofi pentru puncte negre. Curatati foarte bine tenul. Dupa care,se curata si se rad cativa cartofi. Aplicati apoi cartofii rasi pe zonele afectate si lasati sa actioneze 15 minute. Spalati apoi cu apa rece.

Punctele negre sunt foarte suparatoare pentru oricine. Dar folositi cu incredere mastile naturale prezentate mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu