miercuri, 28 mai 2014

Indepartare alunite prin laser

Indepartare alunite prin laser
Doresc sa va impartasesc experienta mea cu indepartarea alunitelor prin operatie cu laser. Se pot indeparta alunitele cu laser? Raspunsul este da. De cativa ani ma tot documentez. Ce se poate intampla daca iti scoti alunitele cu laser?Raman cicatrice dupa scoaterea alunitelor cu laser?Se pot scoate alunite de pe fata?Cat costa sa-ti scoti alunitele cu laser?O sa raspund la toate intrebarile.

In primul rand gaseste un medic specialist dermatolog cu competente in chirurgie si preferabil un cabinet cu de toate. M-am prezentat la dansul la consultatie, mi-a spus care se pot scoate si care nu. Dupa care m-a poftit in sala de operatie. Mi-a facut anestezie locala care a fost suportabila. A trebuit sa tin mana dreapta pe un disc argintiu. A pornit laserul, nu m-a durut nimic, in schimb s-a simtit un miros de ars. Mi-a aplicat o crema anti bacteriana si plasturi.





Mi-am scos 5 alunite de pe fata si 2 de pe abdomen. Cea mai mare avea 5 mm. Au trecut 4 zile de la indepartarea alunitelor cu laser. Mi-au ramas mici gaurele, care arata foarte bine.

Ce trebuie sa fac dupa indepartarea alunitelor si ce nu? Trebuie sa ma spal cu apa termala in zonele unde au fost cicatricele(mi-a recomandat apa termala de la Avene), aplic o crema cicatrizanta (tot de la Avene) si aplic plasturi rotunzi ca sa nu patrunda praf si alte cele in zonele operate. Nu am voie sa ma spal cu apa normala in zonele unde au fost alunitele. Domnul doctor a spus ca nu vor ramane cicatrici. Cat m-a costat operatia de indepartare a alunitelor cu laser?
Consultatie+operatie= 200 de lei(7 alunite). Am primit cadou o apa termala si mi-am mai cumparat de la farmacie o crema Avene cu 39 de lei. Peste 1 saptamana ma duc la consultatie.

Multumesc doctorului Maler Sergiu din Arad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu