joi, 29 mai 2014

Cum se aplica autobronzatul corect

Cum se aplica autobronzatul corect. Daca din diferite motive nu puteti sa mergeti la plaja sau la solar si totusi doriti sa aveti un ten bronzat, mai ales la evenimente, putem alege bronzarea organica sau autobronzatul. Bronzarea organica este mai scumpa, insa autobronzatul trebuie aplicat corect si trebuie sa fie de calitate, altfel rezultatele sunt dezastruase.
Autobronzant este disponibil în formulele de lichid si pudra. Personal folosesc autobronzantul sub forma de pudra deoarece  mi se pare mai usor de aplicat si arata mai bine.




Cumparati un autobronzant de calitate si alegeti o nuanta potrivita pentru tenului vostru. Daca aveti un ten mai deschis, alegeti un autobronzant auriu si nu unul foarte inchis. Eu folosesc autobronzant sub forma de pudra mata si nu stalucitoare, pentru ca mi se pare ca arata oarecum fals.
Pentru aplicarea autobronzatului se folosete de obicei o pensula mare. Se aplica autobronzant pe obraji, pe tample, pe linia parului si apoi pe linia nasului. Bineinteles, nu trebuie neglijate nici colturile ochilor. Recomand asadar autobronzatul sub forma de pulbere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu