vineri, 12 septembrie 2014

Machiaje in nuante de roz

Nu le vedem mai mereu, insa machiajele in nuante de roz sunt ceva deosebit. Si chiar unora li se pare putin prea mult si poate prea pitzi style, nu este asa. Un machiaj bine realizat, din mai multe combinatii de nuante, poate sa-ti ofere un look romantic si feminin. Si dupa cum o sa vedeti in pozele urmatoare, chiar asa este. Daca reusiti acasa sa realizati aceste machiaje folosind nuante de roz, va felicit. In caz contrar, puteti sa mergeti la un salon, unde gasiti specialisti, mai ales daca trebuie sa participati la un eveniment important si aveti nevoie de roz. 

luni, 1 septembrie 2014

Modele interesante buchete mireasa

Modele interesante buchete mireasa
Daca te pregatesti de nunta, iti ofer cateva idei de modele interesante de buchete mireasa. Aceste buchete le-am gasit pe un site american si mi se par absolut superbe. Daca nu iti gasesti in comert buchetul de mireasa mult visat, poti oricand sa-ti faci la comanda.

Eu as prefera un buchet de mireasa din flori naturale. Imi place cum arata si in plus miroase si frumos. Insa sunt persoane care prefera buchetele de mireasa din flori artificiale. Nu mai stai cu frica ca se ofilesc sau eu stiu.

Amenajari interioare camere tineret

Amenajari interioare camere tineret. In ultime vreme multa lume se intereseaza de amenajarile interioare si cauta tot felul de idei.
Vezi mai jos diverse amenajari interioare pentru camere de tineret. O sa vezi cateva poze cu amenjari interioare pentru copii, pentru adolescenti si nu numai. In primul rand, consider ca o camera pentru tineri trebuie amenajata astfel incat sa fie cat mai confortabila pentru ei, sa ofere intimitatea, sa tina cont de preferintele lor (culori, stil, etc) si fiecare particica sa fie valorificata.

duminică, 31 august 2014

Idei de machiaje pentru scoala

Idei de machiaje pentru scoala
Haideti sa vorbim despre cateva machiaje simple pentru scoala. Iata aici cateva poze cu machiaje pentru scoala in tendinte, tinand cont si de faptul ca totusi trebuie sa alegi ceva mai simplu. Ca modele, ai cateva mai jos. Sfatul meu sa folosesti machiaje naturale pentru scoala, un rimel, un pic de pudra mata si un gloss natural sau in nuante de roz deschis.

Daca totusi vrei sa alegi si un fard, alege-le pe cele in nuante de maro, pamant pentru ca se poarta foarte mult in aceasta toamna. Totusi, atunci ai grija sa nu mai pui accentul si pe buze. Un gloss natural e suficient.


joi, 28 august 2014

Idei de amenajari interioare camere copii foto

Idei de amenajari interioare camere copii foto
Acest articol prezinta o serie de poze cu diverse amenajari pentru camera copiilor. Copii iubesc culorile si personajele din desene animate. Cele cateva idei de amenajari interioare pentru camere copii reprezinta tocmai aceste lucruri.

Daca amenajezi camera copiilor in diverse culori cu diverse tematici(superman, teren de fotbal, teren de baschet etc), lipesti diferite postere si alegi o mobila colorata, cu siguranta copii vor fi incantati.

miercuri, 27 august 2014

Tunsori in scari noi pentru parul lung 2014

Tunsori in scari noi pentru parul lung 2014
Doresc sa va recomand cateva tunsori in scari pentru parul lung proaspete. Sunt cateva tunsori in scari pentru par lung, in tendinte in aceasta primavara. Mereu gasesc alte modele de tunsori pentru diverse lungimi de par.
Si acum am gasit aceste modele de tunsori in scari pentru parul lung pe care voiam neaparat sa le recomand.
Pentru ca in acest an se poarta tunsorile in scari, tunsorile asimetrice si bretonul.


Machiaje simple de seara

Machiaje simple de seara
Iti ofer mai jos cateva poze cu machiaje de seara simple. Sunt machiaje pe care obisnuiesc sa mi le fac si eu. Mai ales daca ma grabesc, obisnuiesc sa-mi fac un machiaj simplu. In principiu, imi place sa ies in evidenta cu un machiaj simplu, dar spectaculos. Si ma refer aici la aplicarea unui fond de ten, aplicarea unui tus de ochi (in forma coada de pisica), rimel si un ruj rosu. Atentie,insa cu rujul rosu. A se folosi in functie  de culorile tinutei tale.


marți, 26 august 2014

Modele rochii de mireasa printesa

Modele rochii  de mireasa printesa
In cele ce urmeaza o sa va prezint cateva modele de rochii de mireasa tip bal sau printsa. Desi mie imi plac rochiile de mireasa simple, fara corset si bretele, acest gen este pe placul multor fete si femei, fiindca in ziua speciala se simt adevarate printese. Dintre cele 6 modele care mi-au placut mie, 3 sunt realizate de celebrul designer Pnina Tornai, insa preturile sunt foarte piperate. Unele rochii Pnina Tornai costa si pana la 20.000 de dolari.

Pnina Tornai este renumita pentru rochiile tip printesa, cu corsete transparente, fuste foarte bufante etc. Ea a creat foarte multe modele de rochii insa foarte putine sunt pe internet fiindca nu vrea ca cineva sa-i fure modelele. Desi nu stiu daca materialele foarte scumpe se pot copia. Sper sa va placa.



luni, 25 august 2014

Rochii de seara lungi online

Rochii de seara lungi online
Va propun mai jos cateva modele de rochii de seara elegante, in tendinte, care se pot comanda online. Este vorba de rochii mulate, rochii tip sirena, rochite elegante cu un umar gol,  rochii elegante cu umerii goi, rochii cu spatele gol. Ma rog, tot felul de idei de rochii pe gustul fiecaruia. Materiale pretioase, dantele, aplicatii de pietricele si tot felul.

Modele se pot comanda de pe E-ivory.ro, unde puteti gasi si altele, dar si informatii suplimentare.


duminică, 24 august 2014

Pantofi cu toc si platforma

Pantofi cu toc si platforma
Ma fascineaza pantofii cu toc foarte inalt si talpa platforma. Doresc sa va recomand cateva modele de pantofi inalti, eleganti care se pot comanda online. Pantofi colorati, cu fundite, simpli, colorati in tendinte in 2014. Nu uitati ca se poarta si tocul mai gros si inalt, dar pe mine nu ma incanta.
Ai pantofi cu toc rosii, roz cu fundite, crem, negrii etc. O sa va las site-ul unde puteti comanda pantofii, sub pozele cu cei care mi-au placut mie. Preturile sunt bune,comparativ cu magazinele de la noi si site-urile straine, unde trebuie sa platesti si vama si TVA.


Rochii tip sirena elegante

Rochii tip sirena elegante
Ai mai jos cateva modele de rochii foarte elegante, tip sirena, pe care le puteti vedea online. Rochiile se pot vedea pe E-ivory.ro, si in parte de jos puteti gasi magazinele in care gasiti aceste modele. Sunt rochite elegante de seara, pentru nunta, botez, banchet tip sirena. O astfel de rochie accentueaza foarte mult talia si adevarul este ca sunt foarte feminine. Tot pe acel site gasiti rochii lungi elegante clasice in diferite culori.

Rochii tip sirena elegante

Topuri de dama marca Mexton

Topuri de dama marca Mexton
O sa-ti prezint mai jos cateva topuri elegante marca Mexton. Se pare ca magazinul se extinde, au haine de calitate si cel mai important au haine in tendinte. Este unul din magazinele mele preferate. Daca te intereseaza sa comanzi cateva topuri Mexton, pentru club, petreceri, iti las un link sub poze. Topuri scurte cu volanase, topuri gen corset, maieuri cu aplicatii de pietricele, etc.

Modele unghii false animal print

Modele unghii false animal print
Iti ofer cateva idei de unghii false animal print. Deoarece au fost si sunt in tendinte. Poti sa alegi unghii false animal print sau poti sa le pictezi. De asemeni, poti alege un model de unghii animal print alb negru, sau poti sa optezi pentru unele colorate.
Unghiile animal print in culori foarte vii sunt in tendinte mai ales pentru primavara anului 2014. Recunosc ca personal nu prea ma incanta genul acesta de unghii, dar le voi incerca macar o data. Sunt curioasa cum vor arata.

Iata si cateva poze cu modele de unghii false animal print.


Blugi colorati, la moda in 2014

Blugi colorati, la moda in 2014
Se pare ca blugii, pantaloni colorati sunt in tendinte in 2014. Aveti insa grija cum o sa-i purtati. Se poarta culorile puternice si la incaltaminte, asa ca nu exagerati. Nu purtati de exemplu o pereche de blugi roz cu o pereche de pantofi verzi. Imi plac blugii colorati, pentru ca au un aspect foarte vioi. Se poarta atat blugii simpli colorati, dar si cei taiati. Depinde de preferintele fiecaruia.


Tunsori chic barbati

Despre tunsori chic pentru barbati vom vorbi in aceasta seara. Sa vedem si cateva tunsori pentru barbati sexy, deoarece am vorbit prea mult despre femei.. Look-ul unui barbat este foarte important, la fel si tunsoare. Astfel, ca daca apelati la un salon specializat, sigur veti avea o tunsoarea cool. Am gasit si eu cateva modele de tunsori, ca sa va faceti o idee.

sâmbătă, 23 august 2014

Mesaje, sms-uri haioase

mesaje smsuri haioaseCauti mesaje,sms-uri haioase noi? Iti prezint cateva mesaje haioase pentru a le trimite prietenilor. Mereu primesc si eu sms-uri haioase la care ma amuz copios.
Haideti sa radem putin. Trimite-ti mesaje si sms-uri haioase pentru a le ridica buna dispozitie. Trebuie sa recunoscu ca si eu am ras cand le-am vazut. Intr-o zi proasta, faceti haz de necaz cu cateva mesaje haioase. Mai jos aveti o serie de mesaje si sms-uri haioase.

  • Ca sa gasesc acest sms ma costat mult:Timp ca sa-l gasesc pe net;bani ca sa til trimit etc…acuma te rog sa ma rasplatesti cu o ora in bratele tale
  • Participa si tu la sarbatoare “Venirea Taranilor La Oras” trimite acest sms la un alt taran asa cum am facuto si eu

Sacouri de club mulate

Sacouri de club - sacouri mulate online
Probabil te intrebi de unde poti sa-ti cumperi sacouri in tendinte online. Eu ma gasit cateva modele foarte interesante pe Starshiners, la preturi bune si cu siguranta la moda. Vorbesc despre sacouri mulate, scurte, cambrate, cu maneci lungi sau trei sfert si cu diferite aplicatii. Ideea este ca genul acesta de sacouri se poarta. Le poti purta intr-un club, la un party, la blugi skinny, colanti, fuste etc. Iata ce modele mi-au placut.

Adidasi pentru scoala modele

Adidasi pentru scoala modele tenisi  Astfel, in ultima vreme, ultimul an se poarta foarte mult tenisii. Mai demult, se purtau mult acei pantofi cu platformele alea imense. Ma bucur ca am revenit la lucruri mai bune.

In ce ce urmeaza,  sunt atasate cateva modele de tenisi in tendinte care se pot purta la scoala sau la o iesire in oras . Vorbim despre tenisi originali. Adica modele de  tenisi Nike, tenisi Adidas, tenisi Puma pentru scoala.


Mesaje de iubire frumoase

Cateva mesaje de iubire frumoase. Sepoate trimite oricand un Sms de iubire astfel incat voi prezenta cateva mai jos. 
Astazi vom vorbi despre subiectul meu preferat:iubirea. O sa pun aici cateva mesaje de iubire ce pot fi trimise ca sms. Cele mai frumoase mesaje de iubire si cele mai frumoase declaratii de iubire ce pot fi trimise partenerilor. Poate ca uneori, chiar daca stam mult timp impreuna, este bine sa trimitem mesaje de iubire si declaratii iubitei sau iubitului, fie prin intermediul mail-ului, fie prin intermediul telefonului.

Oricum ati proceda, cu siguranta ca mesajele de iubire vor fi pe plac iubitei sau iubitului. Totodata, poti trimite aceste mesaje de iubire unei persoane pe care o simpatizezi sau chiar iubesti. Poate va fi impresionata de mesajul de iubire sau declaratia de dragoste si iti poate raspunde in aceeasi maniera.



vineri, 22 august 2014

Idei amenajari bucatarie - mobilier de bucatarie modern

Idei amenajari bucatarie - mobilier de bucatarie modern - poze amenajari bucatarii. O sa vorbesc destul de mult despre amenajarile interioare si eu sunt in lucrari acum. In acest articol o sa vorbesc putin despre locul preferat al unor femei, bucataria.
Iti prezint mai jos 6 idei de amenajari interioare pentru bucatarie, aceasta incapere trebuie sa fie impecabila.

In functie de gusturile fiecaruia, se poate opta pentru o amenajare interioara in stil clasic, amenajare interioara in stil modern, stil rustic etc. Din pozele de mai jos, o sa vedeti cat de frumos este mobilierul rustic si cat de bine arata bucataria amenajata in acest stil.

Alte tipuri si stiluri folosite in aceste poze:stilul modern si de lux si un stil clasic. Se pot cumpara sau face la comanda.

Rochii pana la genunchi elegante

Rochii pana la genunchi elegante
O sa prezint aici cateva modele de rochii elegante pana la genunchi. Daca pana acum, am tot prezentat pe celalalte bloguri rochite foarte scurte, de data asta o sa ma concentrez pe rochiile midi elegante. Bineinteles, rochiile de mai jos se pot comanda online si o sa las un link de unde puteti obtine mai multe detalii. Rochii de lungime medie, mulate, din materiale textile, rochii cambrate, maneci bufante etc.

Cam tot ceea ce ai nevoie ca sa fii mereu o femeie la moda. Si bineinteles, este un articol si pentru cele care prefera shopping-ul online din lipsa de timp.


Poze de Paste, imagini de Pasti

Poze de Paste, imagini de Pasti
Ai mai jos cateva avatare de Paste, imagini cu oua vopsite, poze cu iepurasii de Pasti, dar si altele. Acum, imaginile de Paste se pot folosi ca poze, imagini de profil pe Facebook, avatare pentru messenger si alte.
Multe lua downloadeaza imagini pentru desktop de Paste, dar nu numai. In ultimul timp se folosesc foarte multe pe Facebook, pentru a ura Un Paste fericit celorlalti useri. Si eu folosesc genul acesta de poze cand sunt sarbatori importante. Pozele de Sfintele Pasti sunt unele dintre cele mai indragite.
Poze de Pasteimagini de Pasti,

joi, 21 august 2014

Modele de verighete din aur alb

Cauti modele de verighete din aur alb sau galben pentru ziua cea mare? Te ajut eu prin intermediul catorva poze.

Din punctul meu de vedere, verigheta este un simbol al iubirii statornice. Trecand peste simbolul dragostei, verigheta reprezinta si un angajament fata de partenerul tau si de o viitoare familie. Astfel, cand iti alegi verigheta, trebuie sa fii constienta ca o vei purta poate toata viata. Ai grija ce model iti alegi, pentru ca este la fel de importanta ca rochia de mireasa.

In principiu, imi plac verighetele din aur alb. Asta nu inseamna ca nu mi-as alege si un aur galben daca mi-as gasi un model pe gustul meu. Prefer in principal modelele de verighete simple, dar rafinate.


Idei tinute pentru birou

Idei tinute pentru birou. Nu stii cum sa te imbraci la noul loc de munca la birou sau doar ai ramas in pana de idei? O sa te ajut eu cu cateva exemple. Afla cum poti sa arati elegant la birou combinand diferite piese.

Va recomand mai jos cateva exemple tinute superbe pentru birou. Sunt niste exemple de tinute, cu diverse piese vestimentare pe care le poti combina. Daca combini bine diverse haine si piese vestimentare, poti obtine tinute vestimentare superbe pentru birou. Iti poti impresiona colegii cu cele mai sexy tinute si outfitt-uri.



Mie imi plac rochitele little black dress, combinate cu esarfe colorate si diverse bijuterii. Poti folosi insa si pantaloni sau fuste. Depinde gustul fiecaruia.


Idei amenajari interioare baie - poze

Idei amenajari interioare baie - poze
Iti ofer mai jos cateva idei de amenajari interioare pentru baie. Sunt totusi niste amenjari interioare pentru bai destul de sofisticate, spun eu. Oricum, cand vine vorba de propria locuinta, de baie si de amenajarea ei, poti sa-ti pui creativitatea sa lucreze pentru tine. In sensul ca daca dispui de bani, poti sa-ti amenajezi baia spectaculos.

Bineinteles cu ajutorul unor specialisti. Sau chiar a unor designeri de interior priceputi.



Eu am sa atasez aici cate poze cu diverse amenajari interioare pentru baie, amenajari realizate de adevarati specialisti.

Sper sa te ajute in amenajarea baii dorite.

Personal, prefer cazile in locul dusurilor si culorile inchise culorilor deschise.

luni, 18 august 2014

Poze 1 martie

Mai este putin pana la 1 martie, zi in care vom intra "teoretic" in primavara. Azi si maine puteti sa faceti un cadou frumos femeilor din viata voastra. O floare sau orice altceva. Pentru cei care nu pot sa duca o floare, macare sa trimita virtual poze 1 martie. Trimiteti poze ghiocei de 1 martie sau alte flori. Sigur aceste poze vor fi binevenite. Dar haideti sa vedem cateva poze cu martisoare.

poze 1 martie1 martie

Unghii pictate roz

Unghii pictate roz pentru fete cochete care sunt mereu in pas cu tendintele.
Ai mai jos cateva modele de unghii pictate roz. Am ales aceasta culoare fiindca e una dintre preferatele mele si totodata, multa lume iubeste rozul. Acum, daca ai nevoie de cateva modele in aceasta culoare pentru a le asorta la tinuta ta, ai cateva poze mai jos care sper sa te ajute. Nu sunt modele nici complicate, dar sunt foarte interesante si frumoase. Sper sa va placa.


Frizuri, tunsori barbati in 2014

Frizuri, tunsori barbati in 2014
In cele ce urmeaza voi prezenta cateva tunsori pentru barbati in 2014. Sunt frizuri pentru barbati la moda anul acesta, frizuri preluat de la vedete in acest an. Pentru cei care imi trimit mail-uri:nu stiu ce denumire are fiecare tunsoare. Downloadati pozele si mergeti cu ele la frizer. Frizurile nu sunt greu de aranjat, ai nevoie doar de o spuma sau ceara de par buna si o tunsoare bine definita.
frizura barbati 2011

duminică, 17 august 2014

Domo catalog online

Domo catalog onlineDomo catalog online
Catalogul online Domo poate fi gasit pehttp://www.domo.ro/catalog. Aici afli detalii despre produsele Domo, promotiile Domo, preturi si alte lucruri de interes general.

Freze emo baieti, fete

Cauti freze emo baieti sau freze emo fete?Am frize emo pentru baieti si fete, care in ziua de azi au cam inebunit toti cu curentul asta emo. De aceea m-am gandit sa va dau o mana de ajutor si sa va expun cateva exemplare de freze emo cool, sper sa va fie de folos pentru ca eu sincer nu prea le vad rostul.

freze emo


vineri, 15 august 2014

Imagini desktop pentru Paste

Imagini desktop pentru Paste
Iti propun cateva imagini pentru desktop de Paste. Sunt wallpapere si imagini cu oua, iepurasi de Paste pentru desktop. De sarbatorile de Pasti, decoreaza-ti desktopu-ul cu imagini frumoase de Paste cu diverse: oua rosii, iepurasi si diverse ornamente.
Iata cateva din imaginile pentru desktop pe care le folosesc eu:

imagini desktop pasteimagini pasti


Genti de laptop cool pentru fete

Genti de laptop cool, haioase pentru fete
Am gasit cateva modele de genti pentru laptop foarte haioase. Sau ma rog cool. Am si eu doua modele de genti pentru laptopul meu, insa sunt foarte banale. Sunt genti standard. Insa acum cateva minute, am gasit un articol cu cele mai interesante modele de genti de laptop pentru fete. Forme foarte cool,haioase, in culori colorate dar si foarte feminin. Hai sa va arat cateva poze cu modelele care mi-au placut mie cel mai mult.


Idei cadouri cercei argint fete

Idei cadouri cercei argint fete
Doresc sa prezint aici o serie de modele de cercei de argint frumoas pentru zile de nastere si numai. Deoarece foarte multi barbati doresc sa cumpere cercei de argint sau aur fetelor si femeilor. Astfel aveti aici cateva idei de cadouri cu modele de cercei de argint pentru fete de bun gust. Bineinteles ca gusturile femeilor difera, insa eu recomand aceste modele de cercei de argint mai ales daca vreti sa faceti cadou unei fete.

Rochii de mireasa cu corset

Rochii de mireasa cu corset
Probabil ca rochiile de mireasa cu corset sunt printre cele mai cumparate modele de piata. Desi imi plac mai mult modele care nu strang neaparat, de exemplu un model foarte lejer care sa pice pe langa corp, corsetul are avantajul de a mai strange din posibilele imperfectiuni ale taliei. Desi corsetul teoretic ar trebui sa-ti ofere o talie de viespe, din proprie experienta spun ca in cazul unor personale, nu se aplica. Am vazut femei foarte plinute si micute de statura pe care o rochie de mireasa cu corset nu le-a avantajat deloc.

In cele ce urmeaza, iti propun cateva modele de rochii de mireasa foarte misto, cu corset dar si diverse forme ale fustei.



Avatare cu oua rosii de Paste

Termenul de oua rosii este de fapt mai mult ca un inteles. In trecut ouale se vopseau in principal cu foi de ceapa sau erau incondeiate. La mine in aceasta zona nu existau oua incondeiate ci se inrosau cu ceapa rosie. Acum au aparut tot felul de vopsele din comert. Dar cand vorbim de traditia vopsirii oualor de Paste, tot oua rosii spunem.

Dar haideti sa vorbim despre avatare cu oua rosii de Paste, dupa cum este si titlul. Am observat ca in prag de sarbatori, in cazul acesta se cauta tot felul de avatare. Si cum ouale rosii sunt simboluri ale Pastelor, lumea cauta avatare cu oua rosii de Paste pentru messenger. Poate si eu voi folosi. Dar va las sa vizionati cele cateva avatare cu oua rosii. Sper sa fie pe placul vostru.


avatare cu oua rosiiavatare cu oua rosii paste

Imagini desktop de 8 martie

Desi nu este inca 8 martie, eu deja folosesc aceste imagini pentru desktop, prezente in acest articol. Am luat cateva imagini personalizate pentru 8 martie pe care voiam sa le folosesc in ziua respectiva, insa mi-au placut atat de mult incat le-am si folosit. In principiu sunt imagini cu flori si un text despre 8 Martie. Sper sa va placa si nu uitati sa sarbatoriti 8 Martie, ziua noastra, asa cum se cuvine.

Imagini desktop de 8 martie








Poze design interior bucatarie

Poze design interior bucatarie
Ai mai jos cateva poze cu design interior pentru bucatarie. Sau idei de decoratiuni interioare, mobilier pentru bucatarie. Prefer in special designul interior modern pentru bucatarie, baie si in general pentru tot apartamentul. Este stilul care ma caracterizeaza. Insa mai jos, ai si cateva idei de design interior pentru bucatarie mai clasic si traditional.

Depinde doar de tine, depinde ce stil de design preferi si bineinteles ce profesionist alegi pentru a-ti amenaja si decora casa.


Cele mai interesante poze cu idei de design interior pentru bucatarie, mai jos:



joi, 14 august 2014

Modele rochii de mireasa simple

Modele rochii de mireasa simple
Daca esti mai conservatoare si preferi rochiile de mireasa simple, fara corsete, fara fuste foarte bufante, aplicatii si tot felul, doresc sa-ti recomand cateva modele. Cunosc destule femei care prefera simplitatea cand vine vorba de rochia de mireasa si asta fiindca ori asta e stilul care le caracterizeaza, fie nu au curajul sa incerce ceva absolut inedit.

Daca vorbim despre o rochie simpla de mireasa, poti alege una cu bretele si care sa cada lejer pe langa corp, o rochie mai vintage din dantela si numai. Eu am mai jos cateva poze. Poate dati o fuga pana la un atelier de croitorie daca va place vreun model din cele de mai jos.


Mesaje de Valentine's Day

 Mesaje de Valentine's Day 2012Mesaje de Valentine's Day
Ai mai jos o mica colectie de mesaje pentru Valentine's Day . Sunt mesaje noi de Ziua Indragostitilor, urari de iubire in 2015 pe care trebuie sa le trimiti daca esti indragostit. Nu cred ca am petrecut vreun Valentine's Day singur, asa ca mereu am trimit mesaje speciale de dragoste de Valentine's Day. Sper sa va placa cele de mai jos, sunt din colectia personala.

De Valentine's Day 2015, pune-ti 1 dorinta pentru VISE, ca acestea sa-ti lumineze cerul; a 2-a pentru FERICIRE, sa-ti faca inima sa tresare; si a 3-a pentru IUBIRE sa-ti invaluie intreaga zi. HAPPY VALENTINE'S DAY!

Poze amenajari interioare living

Poze amenajari interioare living
Iata idei de amenjari interioare living. Sunt poze cu diverse amenjari interioare pentru living, mobilier si asezarea acestora cat mai armonios. Am incercat ca aceste poze si idei de amenajari interioare pentru living sa fie pe gustul tuturor. Respectiv, in pozele de mai jos o sa vezi amenajari interioare in stil modern, stil lux, stil clasic dar si traditional.

Si probabil, tot mobilierul se poate face la comanda. La fel ca orice amenajare interioara.
Bani sa ai. Iata ce idei de amenajari interioare pentru living va propun in articolul de mai jos: