joi, 14 august 2014

Mesaje de Valentine's Day

 Mesaje de Valentine's Day 2012Mesaje de Valentine's Day
Ai mai jos o mica colectie de mesaje pentru Valentine's Day . Sunt mesaje noi de Ziua Indragostitilor, urari de iubire in 2015 pe care trebuie sa le trimiti daca esti indragostit. Nu cred ca am petrecut vreun Valentine's Day singur, asa ca mereu am trimit mesaje speciale de dragoste de Valentine's Day. Sper sa va placa cele de mai jos, sunt din colectia personala.

De Valentine's Day 2015, pune-ti 1 dorinta pentru VISE, ca acestea sa-ti lumineze cerul; a 2-a pentru FERICIRE, sa-ti faca inima sa tresare; si a 3-a pentru IUBIRE sa-ti invaluie intreaga zi. HAPPY VALENTINE'S DAY!



De Valentine'Day, cadoul cel mai frumos pentru cealalta jumatate a ta este o floare deoarece ea este plina de mireasma iubirii si de sentimentele care le simti pt iubirea ta.Fai cadou prieteni tale o mica floricica si o sa vezi ca te va iubii de 10 ori mai mult

De Valentine's Day, lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii... invata sa fii fericit, iubeste si sa fii iubit!

Pentru ca azi este Sfantul Valentin vreau sa-ti reamintesc – poate ca nu fac prea des lucrul asta – cat de mult te iubesc.

Stiu ca sarbatoarea iubirii ne va gasi unul in bratele altuia si – in imbratisarea sufletelor noastre coplesite de dor – timpul se va opri in loc… ziua indragostitilor va fi una speciala, asa cum este fiecare zi cu tine, asa cum este si iubirea noastra…

De Sfantul Valentin as fi vrut sa-ti spun de ce te iubesc, dar ceea ce simt pentru tine nu poate fi descris in cuvinte. Cuvintele par ca nu surprind toate subtilitatile si nuantele sentimentelor mele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu