vineri, 22 august 2014

Idei amenajari bucatarie - mobilier de bucatarie modern

Idei amenajari bucatarie - mobilier de bucatarie modern - poze amenajari bucatarii. O sa vorbesc destul de mult despre amenajarile interioare si eu sunt in lucrari acum. In acest articol o sa vorbesc putin despre locul preferat al unor femei, bucataria.
Iti prezint mai jos 6 idei de amenajari interioare pentru bucatarie, aceasta incapere trebuie sa fie impecabila.

In functie de gusturile fiecaruia, se poate opta pentru o amenajare interioara in stil clasic, amenajare interioara in stil modern, stil rustic etc. Din pozele de mai jos, o sa vedeti cat de frumos este mobilierul rustic si cat de bine arata bucataria amenajata in acest stil.

Alte tipuri si stiluri folosite in aceste poze:stilul modern si de lux si un stil clasic. Se pot cumpara sau face la comanda.

Pentru bucatarie, eu recomand culorile deschise, eventual impreuna cu o culoare puternica. De exemplu, bucataria mea este amenajata in stil modern, zugravita in alb si mobilierul este de un rosu aprins. Ce alte culori sunt recomandate pentru amenajarea unei bucatarii?Verde, ivory, bej, argintiu cu violet,roz, mov, portocaliu, nuante de si albastru.

Daca vreti sa amenajati bucataria gen cabana de munte, trebuie sa alegeti culori putin mai inchise. Insa acest gen de bucatarie nu ar merge de exemplu in cadrul unei apartament intr-un mare oras. Eventual la o casa la tara. Personal, daca as avea  o casa la tara, probabil ca tot pentru o bucatarie moderna as opta.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu