joi, 10 iulie 2014

Cum poti muta pozele dintr-un album in altul Facebook

Iata cum poti muta pozele dintr-un album in altul Facebook. Chiar acum cateva minute m-a intrebat cineva cum isi poate muta pozele dintr-un album in altul.  Nu am stiut din prima daca se pot muta poze dintr-un album vechi in altul pe Facebook, dar se poate. Contrar aparentelor, nu este chiar atat de usor precum pare. Initial m-am gandit ca trebuie sa le sterg si sa le uploadez in alt album. Deci iata trebuie sa faceti pentru a muta poze in diferite albume de pe Timeline.


Accesati albumul Facebook de unde vrei sa muti poze. Apasati click pe butonul Edit Album, apoi o se va  deschide o casuta in careva intreaba daca vreti sa schimbati numele, sa editati pozele sau sa stergeti albumul.
Alegeti optiunea Edit Photos. Toate pozele din acel album o va  apara intr-o lista, iar sub ele o sa vedeti urmatoarele optiuni: This is the album cover ( poza respectiva va fi Cover-ul de album), Delete si Move to. Alegeti optiunea Move to si apoi o sa vi se afiseze  albumele in care puteti muta poza. Nu uitati sa dati Save Changes, optiune vizibila  jos de tot.

Va recomand sa nu mutati foarte multe poze deodata, exista posibilitatea sa primiti o eroare Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu