joi, 10 iulie 2014

Cat costa o rinoplastie


Rinoplastia este o operatie estetica care se adreseaza piramidei nazale, fiind una dintre cele mai solicitate operatii. Rinoplastia este o tehnica chirurgicala care restructureaza si reda forma naturala a nasului prin repararea sechelelor unor traumatisme sau corectarea posibilelor deformari ereditare.
Am vazut ca multa lume e curioasa cat costa o rinoplastie? Trebuie sa stiti ca preturile variaza in functie de doctor si de tipul interventiei.



Pretul unei rinoplastii este in functie de anvergura si tipul operatiei, si se situeaza intre 800 si 3000 euro. In acest pret sunt incluse: internarea, operatia in sine, anestezia, pansamente post operatorii precum si controalele postoperatorii. Separat insa veti plati o consultatie in care vi se vor spune toate riscurile rinoplastiei. Aceasta consultatie costa cam 100 ron. Pentru o mai buna intelegere a rezultatului operatiei, se fac fotografii ce se pot modifica pe calculator. Probabil ca exista cabinete mult mai ieftine, dar va sugerez sa apelati la niste adevarati specialisti si sa nu va uitati la bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu