joi, 10 iulie 2014

Pudra de turmeric pentru cicatricile lasate de acnee

Masca, pudra de turmeric pentru cicatricile lasate de acnee
Specialistii spune ca turmericul are proprietati foarte bune asupra cicatricilor produse de acnee. Acneea sau  cosurile pot deteriora tenul nostru, lasand in urma cicatrici mic sau mari. Pentru a oferi pielii tale sanatate si frumusete, tot ce trebuie sa faci este saincorporezi in ritualul tau de frumusete pudra de turmeric. Turmericul este de fapt radacina uscata a plantei Curcuma Domestica. Tocmai am vorbit despre mastile naturale pentru punctele negre. Puteti sa le folositi si pe acestea, de obicei punctele negre favorizeaza aparitia acneei.

Cum se foloseste aceasta masca pentru cicatrici post acneeice? Realizati o pasta fina prin amestecul unei cantitati  mici de turmeric pulbere cu suc de lamaie.



Aplicati acest tratament pentru pete delicate si cicatrici. Lasati sa actioneze pe timp de 20 de minute, apoi spalati imediat cu apa calduta.


Aplicati pasta de turmeric in zilele in care nu iesiti din casa, de exemplu in weekend pentru ca turmericul s-ar puteasa pateze pielea ta un pic. Cu toate acestea, daca doriti sa scapati de tenta galbuie a tenului mai repede, puteti spala tenul de mai multe pe tot parcursul zilei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu