joi, 17 iulie 2014

Urari de sarbatori pentru prieteni

Urari de sarbatori pentru prieteniCateva urari de sarbatori pentru prieteni, acuma in prag de Craciun. Daca v-a cuprins magia Craciunului, faceti cadou celor dragi, urari de sarbatori.Sarbatorile se apropie si vom dori sa uram numai bine amicilor, prietenilor, rudelor si asa mai departe. Aceste urari de sarbatori, sunt in completarea unui post mai vechi, si anume urari de craciun.


Urarile de sarbatori sunt urmatoarele:
1. Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.

2. Stiu ca fost un an greu pentru mine, si acum ca se aproie de sfarsit, trebuie sa-ti multumesc tie pentru ca a fost mereu alaturi de mine. Sper ca vreodata sa-ti pot arata aceeasi prietenie afectuoasa. Pana atunci insa iti trimit sigilata intr-o sticla toata prietenia mea si cele mai bune urari de sarbatori.


3. Iti doresc ca sarbatoriile de iarna sa te inconjoare confortabil si calduros, in toate culorile, iar Anul Nou sa iti aduca multa sanatate, fericire si impliniri ! Sarbatori Fericite !

4. Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu