marți, 15 iulie 2014

Mesaje de Sarbatori - Urari, mesaje de Craciun Facebook

Mesaje de Sarbatori - Urari, mesaje de Craciun Facebook

Mesajele de Craciun si urarile de Craciun  sunt binevenit oricand. Daca ar fi sa numar urarile de Sarbatori si mesajele de Craciun pe care le primesc, as face o lista imensa. Asa se obisnuieste peste tot. Ca de Sarbatori si mai ales de Craciun sa arati ca te gandesti la persoanele apropiate. Poti face asta, trimitand mesaje de Craciun frumoase cu urari de bine.



Se mai intampla insa sa nu gasim cel mai potrivit mesaj sau urare de Craciun. Nu-i nimic, te poti inspira de pe internet. Poti gasi cele mai frumoase urari de Craciun.

Iata ce mesaje trimit eu de Craciun:


Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun!

Deschide fereastra si lasa-te imbaiat de toate sentimentele de fericire ce le poarta cu ei fulgii de omat. Craciun Fericit!

Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta.Craciun fericit!

Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

Asemeni stelei care a calauzit magii catre Iisus, asa sa te calauzeasca DUMNEZEU catre fericire!

Clopotei la usa ta, licarit de glob in brad, miros bun de cozonac, caldura in suflet si in casa! Sarbatori fericite!

Mesaje, urari deosebite de Craciun, mai exista, insa acestea mi s-au parut cele mai frumoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu