sâmbătă, 5 iulie 2014

Masca cu argila pentru cosuri

Masca cu argila pentru cosuri. Argila  se foloseste pentru foarte multe afectiuni. Se poate folosi atat extern dar si inter, sub forma de apa argiloasa. Apa argiloasa este foarte buna mai ales in special in probleme renale. Argila este foarte buna pentru ten, mai ales pentru cei care au probleme cu acneea.

Masca cu argila este foarte buna pentru a trata acneea si cosurile. Masca cu argila mi-a fost recomandata de o cosmeticiana pentru a scapa de cosuri si acnee. Am folosit masca cu argila timp de cateva saptamani si tenul s-a curtat uluitor. Eu am folosit argilla alba sub forma de cuburi. Se gaseste in magazin care comercializeaza produse naturiste.

Cum se foloseste masca cu argila?




Se pune putin apa ca sa se inmoiae cuburile de argila. In prealabil se spala si se curata bine tenul. Se aplica  argila cu ajutorul unei spatule de lemn. Se sta cu masca de argila pana se usuca(ea devine foarte uscata si o sa simtitit cum te strange pielea) si eventual inca 10 minute dupa.

Aceasta masca se aplica de 2-3 ori pe saptamana. In plus, in fiecare seara curatati bine tenul cu ajutorul unui lapte demachiant chiar daca nu ati folosit machiaje.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu