marți, 1 iulie 2014

Limita de varsta credit imobiliar diverse banci

Limita de varsta credit imobiliar Cineva intreba care este limita de varsta pentru un credit ipotecar la diverse banci. O sa va raspund pe scurt. Varsta maxima acceptata de bancile romanesti pentru credite de nevoi personaele, credite ipotecare, credite imobiliare variaza intre 65 si 70 de ani. De exemplu, la banca Raiffeisen, varsta maxima pana la care creditul trbuie sa fie rambursat integral este de 70 de ani. La BCR, situatia se schimba. BCR acorda credite imobiliare pana la varsta de 65 de ani. Astfel, daca aveti 60 de ani, la BCR puteti lua un credit imobiliar pe o perioada maxima de 5 ani, iar Raiffeisen pe 10 ani.


 Difera limitele de varsta de la o banca la alta, insa in general se situeaza intre 65-70 de ani. Aveti grija, chiar daca dumneavoastra aveti 20 de ani, iar coplatitorul creditului imobiliar are 50 de ani(de exemplu), se va tine cont de varsta coplatitorul. In aceste conditii puteti lua un credit pe maxim 15 ani la BCR, si pe 20 de ani la Raiffeisen. Am folosit aceste doua banci pe post de exemplu.

Pentru mai multe detalii despre varsta maxima si alte detalii despre creditele imobiliare, vizitati sucursalele bancilor din orasele voastre.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu