marți, 1 iulie 2014

Idei, poze machiaj de seara

Idei, poze machiaj de seara. Machiajul de seara poate fi strident sau dimpotriva, ceva mai natural. Exista persoane care nu se machiaza ziua, la serviciu, insa cand ies seara undeva, fac acest lucru. Imi place machiajul de seara pentru ca pot alege si nuante mai puternice.

Cum iti realizezi un machiaj de seara si ce nu trebuie sa faci? O sa-ti recomand cateva lucruri despre machiajul de seara, apoi atasez cateva poze din care sa te inspiri:

  Unul dintre cele mai recomandate tipuri de machiaj de searaeste machiajul smokey eyes; puteti sa va inspirati din videotutoriale




- Se curata tenul cu ajutorul unui lapte demachiant;

- Se aplica o crema hidratanta, folosita mai ales pentru ca tenul sa nu para uscat si fondul sa se uniformizeze;

- Se poate aplica o crema corectoare, in special pentru cearcane sau pete.


- Se aplica un fond de ten crema;

- Se aplica o pudra translucida ;

- Se aplica fardul de pleoape. Se poate aplica un fard in 3 tonuri(deschis, mediu si inchis). Se pot alege farduri inchise, dar si farduri pline de viata. Pentru accentuarea ochilor, folositi un tus negru sau maro;

- Se aplica mascara.

- Se aplica un ruj sau gloss. Se pot alege aici de nuante de rosu pana la culori naturale. Atentie, daca machiajul ochilor este foarte puternic, nu alege si un ruj in culori tipatoare pentru ca veti obtine un aspect prea incarcat.

Tineti cont si de tinuta adoptata. Iata cateva poze pentru a va ajuta:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu