joi, 31 iulie 2014

Cum sa nu pierzi contul de Facebook

Cum sa nu pierzi contul de Facebook. Iata cateva sfaturi pentru ca sa nu-ti pierzi contul de Facebook, mai ales daca ai date importante pe el. Sau cum sa te feresti de cei care sparg conturi de Facebook. Daca urmezi pasii de mai jos, o sa vezi ca poti sa stai mai relaxat pentru ca nu iti vei pierde contul de Facebook. 
Primul sfat.
-Adauga o adresa de mail suplimentara, la cea primara. Mai ales, in cazul in care uiti parola sau primul email. Astfel, apesi click pe contul tau. In dreapta sus de tot, langa numele contului ai Home si o sageata. Click pe Sageata, Account Setting, General si alegi Email. Sub Primary email, o sa ai optiunea Add another email. Adaugi un alt email, introduci parola si dai Save Settings.

-Adauga un numar de mobil. Tot la Account Setting, apesi Add Phone si astepti codul de confirmare pe care trebuie sa-l introduci la aceeasi optiune. Este oke pentru ca iti poti reseta parola prin telefon,in cazul unui furt.

-Adaugao intrebare de securitate contului de Facebook. Aceasta optiune este valabila si in cazul yahoo mail si altele. Se seteaza din Account Settings>;Security>Security Question. Daca deja aveti una stabilita dinainte, ea nu apare in acel panel. Tot aici puteti activa optiunea Secure Browsing. Aveti grija sa fie Browse Facebook on a secure connection (https) when possible. Astfel, nu mai dati click pe toate linkurile primite de la prieteni pentru ca pot contine virusi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu