luni, 9 iunie 2014

De ce se ingalbenesc unghiile

De ce se ingalbenesc unghiile
Probabil ca ai observat ca uneori unghiile tind sa prinda o tenta de galbui. Si nu ma refer aici la cei care sunt fumatori. Atunci de ce unghiile se ingalbenesc?

Aceasta culoarea de galben provine dinincalcarea tehnologiei de manichiura adica atunci cand lacul de unghii se aplica direct pe  unghie, si nu pe baza. Unghiile  sunt acoperite cu un strat subtire de grasime invizibil care le protejeaza de influenta agresiva a mediului extern, indiferent daca acestea sunt pigmenti lac de unghii, produse chimice de uz casnic, sau suprafete solide.



Foarte des, unghiile devin galbene dupa ce a fost expuse la componentii din lacuri de unghii de slaba calitate In plus, si în timpul perioadei de vara si razele UV afecteaza unghiile cu rol distructiv în care acestea afecteaza pielea.
Daca ati descoperit ca aveti simptome similare, ceea ce ar trebui sa faceti? Pentru a restaura culoarea naturala roz pal a unghiilor tale, va trebui sa scoateti usor stratul superior situat deasupra unghiei cu un instrument profesional pentru lustruit.


Inainte de procedura,  ar fi oke sa va spalati unghiile  cu  suc de lamaie. Cu toate acestea, degetele nu ar trebui sa fiet tinute acolo pentru mult timp, deoarece acizii din fructe sunt destul de agresivi. Si, desigur, este necesar sa se faca o regula de a aplica o baza pentru manichiura si utilizare a produselor care protejeaza de razele UV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu