Am incercat o minunata reteta de bruschete cu sos de rosii, de fapt sos pesto si mozzarella. Bruschetele sunt foarte potrivite ca aperitiv daca ai invitati la o cina. Si observ ca foarte multi prieteni gatesc bruschete.
Am incercat si eu urmatoarea reteta:
chifle de paine(nu franzelutze si nici altceva)
sos pesto(se gaseste in comert)
mozzarella
masline verzi
busuioc-mie imi place, dar voi puteti sa nu puneti.
Cum fac bruschetele?Tai chifla in doua si le prajesc. Ung jumatatile taiate cu cu sos pesto.Tai mozzarella feliute. Pun cate o feliuta de mozzarella pe fiecare bucata de chifla. Ornez cu masline verzi taiate feliute. Pun si putin busuioc. Apoi le pun intr-o tava si le dau la cuptor pana se topeste mozarella.
Aceste bruschete sunt extrem de delicioase.
Am incercat si eu urmatoarea reteta:
chifle de paine(nu franzelutze si nici altceva)
sos pesto(se gaseste in comert)
mozzarella
masline verzi
busuioc-mie imi place, dar voi puteti sa nu puneti.
Cum fac bruschetele?Tai chifla in doua si le prajesc. Ung jumatatile taiate cu cu sos pesto.Tai mozzarella feliute. Pun cate o feliuta de mozzarella pe fiecare bucata de chifla. Ornez cu masline verzi taiate feliute. Pun si putin busuioc. Apoi le pun intr-o tava si le dau la cuptor pana se topeste mozarella.
Aceste bruschete sunt extrem de delicioase.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu