vineri, 8 august 2014

Urari, mesaje de Craciun

Urari, mesaje de Craciun
Am selectat cele mai frumoase mesaje de Craciun pentru tine. Sau pot sa pun, cele mai calde urari pentru Craciun. Deorece pentru mine, mesajele si urarile sunt ganduri bune , venite din suflet si nu neaparat din oblogatie.

Cateva urari de Craciun in fiecare an aveti mai jos. Daca sunteti in pana de idei, iata cateva exemple de mesaje de Craciun interesante pentru apropiati. Voiam sa pun si niste mesaje de Craciun pentru persoana iubita, dar o voi face intr-un articol ulterior fiindca timpul ma preseaza putin.
Eu iti propun mai jos cateva idei de mesaje de Craciun, tu decizi daca le trimiti sau nu.



  • Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!!!
  • >Sfanta seara de Craciun Sa ne-adune bun cu bun, Sfanta seara de Craciun. Ca-i mai Sfanta decat toate, La multi ani cu sanatate!
  • Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un sac plin. La multi ani!
  • In fiecare an am invatat sa zambim. In fiecare an am invatat sa daruim.La vremea luminata a Nasterii Domnului nostru Isus Hristos ,la rascrucea timpurilor va doresc sanatate,impliniri,bucurii,viata lunga in pace si intelepciune.Craciun Fericit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu