miercuri, 6 august 2014

Urari de 8 martie, mesaje de 8 martie femei

Urari de 8 martie, mesaje de 8 martie femei
Daca ai nevoie de mesaje de 8 martie femei, aici e locul potrivit. Pentru ca am exemple de urari de 8 martie pentru femei. Sau sms-uri de 8 martie. De ziua femeii, nu uita ca pe langa un buchet de flori sa trimiti si un mesaj frumos cu La Multi Ani de 8 martie pentru femeile importante din viata ta.

Nu uita sa trimiti o urare frumoasa de 8 martie si mamei tale. Sunt sigura ca va aprecia acest lucru.

Iata mai jos cateva exemple de mesaje frumoase de 8 martie:



De 8 martie iti daruiesc toata dragostea mea, tot ce pot sa iti ofer, inclusiv inima mea care bate pentru tine din prima zi cand te-am vazut. Primeste-le in dar

Pe aripi de primavara / 8 Martie lin coboara / Si in a lui privire / Va aduce mult noroc si fericire !

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.


De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara!La Multi Ani de 8 Martie!

De 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu