miercuri, 6 august 2014

Mesaje, sms-uri si urari 8 Martie


Daca citesti acest articol, esti in pana de idei si vrei sa trimiti mesaje, sms-uri si urari 8 Martie persoanele de sex feminin. Iti pot oferi cateva idei si poti trimite linistit cateva mesaje si sms-uri de 8 Martie. Totodata le puteti folosi si ca urari de 8 Martie.

Primavara, anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!



Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.

De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!


8 Martie este ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca, este Ziua Femeii! Cu ocazia acestei zile, te felicit din inima



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu