sâmbătă, 2 august 2014

Ceasuri de dama Fossil - Fossil Riley Multifunction Ladies Watch

Ceasuri de dama Fossil - Fossil Riley Multifunction Ladies Watch

Am onoarea sa va prezint un ceas uimitor pentru doamne si domnisoare elegante.

Fossil este o firma de nivel international care de curand a reusit sa isi revizuiasca o mare parte din produsele sale astfel incat fiecare ceas sa fie introdus cum se cuvine in diferitele piete mondiale. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, in special cu colectiile de ceasuri dama, multe modele au trebuit reviziuite pentru a se ridica la standardele impuse de cumparatori in intreaga lume. Asa a reusit Fossil sa iti ofere un ceas care iti garanteaza ca va ramana la mana ta pentru toata viata si in acelasi timp te va face sa arati super bine indiferent de situatie.

            Foarte subtire si in culoarea alb, noul Fossil Riley Multifunction Ladies Watch este ce designerii ne ofera in premiera pentru acest an. Ceea ce caracterizeaza cat mai bine acest ceas este ca intotdeauna raportul dintre calitate si pret, categorie unde cei de la Fossil exceleaza. Rotita multifunctionala a acestuia este gravata cu pretiese semi-pretioase de culoare alba, care parca contureaza completarea unui ceas magnific din noua colectie de ceasuri dama pe care Fossil o ofera. Fossil Riley Multifunction Ladies Watch are un cadran cu insertii metalice care pot oferi o eleganta nemaiintalnita la un ceas din clasa sa, si care poate fi transformat intr-un cadou ideal, deoarece aceste poate fi purtat cu orice ocazie.



            Noul ceas ofera un contrast superb intre indicatoare si cadran deoarece este oferit aspectul metalic in toate formele cunoscute pentru un ceas si care in interiorul lor pastreaza aspectul ceasului de culoare alba. La orele 9, 3 si respective 6 sunt indicate cronografele acestuia cu ajustorul carora fiecare dintre voi pot sa isi transforme ceasul intr-un adevarat cronometru cu milisecunde dar si cu timpi intermediari daca asta doriti sa cronometrati.

            Cadranul noului Fossil Riley Multifunction Ladies Watch este facut dintr-un mineral natural ales dintre rocile vulcanice si care ofera o rezistenta extraordinara la zgarieturi si socuri dar este si anti-reflexiv. Datorita inchiderri perfecte pe care acesta o are in partea din spate, ceasul poate rezista pana la o adancime de 50 de metri sub apa sau 10 atmosfere ca si presiune. Pretul ceasului este unul foarte acceptabil fiind situate in jurul pretului de 120 de dolari, pret care cuprinde si livrarea dar doua certificate de garantie pentru transport si ceas propriu zis.

Un comentariu: