luni, 21 iulie 2014

Mesaje si sms-uri de prietenie

mesaje si smsuri de prietenie
Cu toti avem macar un prieten adevarat. Cei care nu au prieteni, se simt uneori singuri. Daca vreti sa le aratati cat de mult i apreciati si va ganditi la ei, puteti sa-i suprindeti prin intermediul catorva mesaje si sms-uri de prietenie. Un adevarat prieten ne va fi aproape, atat la bine cat si la greu. Cine nu procedeaza asa, inseamna ca nu este un prieten adevarat. Haideti sa va dau cateva idei de mesaje si sms-uri de prietenie. Desi cel mai bine ar fi sa le compuneti voi, sa le scrieti din suflet. Exact ceea ce simtiti. Iata doar niste exemple de mesaje de prietenie.

  • Toti se emotioneaza la suferinta unui prieten, dar numai un suflet cu adevarat bun, ca al tau, se poate bucura de succesele unui prieten. Iti multumesc ca-mi esti alaturi!





  • Prietenia este un ocean pe care multi ar vrea sa-l traverseze, insa majoritatea se ineaca inainte de a ajunge la celalat mal.

  • Nu uita ca in departare locuieste un suflet bland si o inima care bate pentru tine oricand!

  • Ma bucur ca existi in viata mea ,Dumnezeu mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditioanata.

  • O prietenie sincera, inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, acealeasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc.

  • Prietenia se masoara doar in amintiri,voie buna,liniste si iubire...prietenia inseamna iubirea suprema, cel mai valoros lucru, cea mai deschisa comunicare.

  • Tot ce pot face pentrul tine este sa-ti fiu pur si simplu prieten..Nu am averi cu care sa te rasplatesc dar iti multumesc pentru prietenia ta




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu