duminică, 1 iunie 2014

Mi-am pierdut parola de mess

Mi-am pierdut parola de messNah,mi-am pierdut parola de mess a unui cont pe care il folosesc mai rar. Daca am pierdut parola de messenger, acum ma gandeam cum o recuperez? Ma gandeam eu ca nu este foarte usor. Daca ai pierdut parola de messenger, iata ce trebuie sa faci. Pornesti Yahoo Messenger si alegi optiunea Forgot my password.

Vei fi redirectionat pe yahoo. com unde vei fi nevoit sa completezi un camp cu idul si un cod pe care ti-l dau ei. Acum vine partea a doua. Daca ai uitat parola de mess si mai stii contul de mail alternativ pe care l-ai folosit la inscriere, e bine. Poti recupera parola de mess foarte usor. Insa daca nu stii acel mail alternativ, poti alege celalalt pas.


Aici trebuie sa stii exact data nasterii, tara, codul postal si raspunsul la intrebarea secreta.
Eu mi-am pierdut parola de mess aiurea pentru ca nu am mai accesat contul de mult, insa norocul meu a fost ca mi-am adus aminte contul de mail alternativ.
Pe langa asta, la intrebarile secrete, folosesc intotdeauna acelasi raspuns.
Asa ca nu uitati, pentru a recupera parola de mess, trebuie sa stiti urmatoarele date(mailul alternativ folosit la inregistrare sau data nasterii, codul postal, tara si raspunsul la intrebarea secreta. Fara aceste date, e imposibil sa recuperezi o parola de messenger. Oricum ma gandesc ce greu e pentru voi, mai ales daca contul a fost facut acum 5 ani sa zicem.
Mi-am pierdut parola de mess, am fost suparata dar noroc ca am reusit sa o recuperez.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu