vineri, 12 septembrie 2014

Machiaje in nuante de roz

Nu le vedem mai mereu, insa machiajele in nuante de roz sunt ceva deosebit. Si chiar unora li se pare putin prea mult si poate prea pitzi style, nu este asa. Un machiaj bine realizat, din mai multe combinatii de nuante, poate sa-ti ofere un look romantic si feminin. Si dupa cum o sa vedeti in pozele urmatoare, chiar asa este. Daca reusiti acasa sa realizati aceste machiaje folosind nuante de roz, va felicit. In caz contrar, puteti sa mergeti la un salon, unde gasiti specialisti, mai ales daca trebuie sa participati la un eveniment important si aveti nevoie de roz. 

luni, 1 septembrie 2014

Modele interesante buchete mireasa

Modele interesante buchete mireasa
Daca te pregatesti de nunta, iti ofer cateva idei de modele interesante de buchete mireasa. Aceste buchete le-am gasit pe un site american si mi se par absolut superbe. Daca nu iti gasesti in comert buchetul de mireasa mult visat, poti oricand sa-ti faci la comanda.

Eu as prefera un buchet de mireasa din flori naturale. Imi place cum arata si in plus miroase si frumos. Insa sunt persoane care prefera buchetele de mireasa din flori artificiale. Nu mai stai cu frica ca se ofilesc sau eu stiu.

Amenajari interioare camere tineret

Amenajari interioare camere tineret. In ultime vreme multa lume se intereseaza de amenajarile interioare si cauta tot felul de idei.
Vezi mai jos diverse amenajari interioare pentru camere de tineret. O sa vezi cateva poze cu amenjari interioare pentru copii, pentru adolescenti si nu numai. In primul rand, consider ca o camera pentru tineri trebuie amenajata astfel incat sa fie cat mai confortabila pentru ei, sa ofere intimitatea, sa tina cont de preferintele lor (culori, stil, etc) si fiecare particica sa fie valorificata.